LEGO 80016 Flammestøperiet

Kult lekesett for kamper mellom Monkie Kid og Demon Bull King

lego 80016 flammestoperiet
 • 1427 Deler
 • LEGO Monkie Kid Tema
 • 80016 SKU

Barn kan ta på seg rollen som helt eller skurk med LEGO® Monkie Kid™ lekesettet 80016, som inkluderer en detaljert modell av flammestøperiet, som er det mobile tilholdsstedet til Demon Bull King og Bull-klonene hans.Inkluderer en klossebygd figur av Demon Bull King og sju minifigurer – Monkie Kid, Mei, prinsesse Iron Fan, Red Son, Roar, …

Les mer...

Priser LEGO 80016 Flammestøperiet

Lego.com LEGO.com 1 699 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Monkie Kid

Beskrivelse LEGO 80016 Flammestøperiet

 • Barn kan ta på seg rollen som helt eller skurk med LEGO Monkie Kid lekesettet 80016, som inkluderer en detaljert modell av flammestøperiet, som er det mobile tilholdsstedet til Demon Bull King og Bull-klonene hans.
 • Inkluderer en klossebygd figur av Demon Bull King og sju minifigurer – Monkie Kid, Mei, prinsesse Iron Fan, Red Son, Roar, Growl og onkel Zhang – med tøffe våpen som inspirerer barn til actionfylt lek.
 • Flammestøperimodellen kan flyttes omkring ved hjelp av hjulene til en avtakbar dumperlastebil. Modellen inkluderer verksted, glødende smelteovn, våpenlager, fengsel, kran, robotarmer, justerbare tårn og en 6-knotters mitraljøse for kreativ lek.
 • Denne LEGO samlerbyggeleken består av 1427 deler og er en flott bursdags-, overraskelses- eller høytidsgave til barn fra ni år og oppover. Barn er garantert timevis med oppslukende bygging og lek, både alene og sammen med venner.
 • Det sammenfoldbare flammestøperiet er 24,1 cm høyt, 32 cm bredt og 32,5 cm dypt når det erlukket. Modellen er et fantastisk flott blikkfang og passer perfekt sammen med andre LEGO Monkie Kid sett.
 • Smelteovnen i dette unike lekesettet er utstyrt med en LEGO lyskloss (to LR41 knappcellebatterier følger med) og en holder for Den gylne staven. Barn kan få staven til å gløde ved å trykke på den.
 • Gi barn en enda bedre byggeopplevelse med intuitive Instructions PLUS i gratisappen LEGO Building Instructions. Her kan de zoome, rotere og visualisere denne unike leken mens de bygger den.
 • LEGO Monkie Kid samlerlekebyggesett er inspirert av den kinesiske legenden om Monkey King. De byr på timevis med morsom lek, styrker barns kreativitet og inspirerer dem til å være modige og tilpasningsdyktige.
 • Byggere trenger ikke Monkie Kids krefter for å kunne sette sammen og ta fra hverandre LEGO byggeklosser! Klossene oppfyller bransjens strengeste standarder, og det gir solide modeller og ensartede klosser som er lette å sette sammen.
 • LEGO klosser og deler droppes, varmes opp, knuses, vris og analyseres på nesten alle tenkelige måter. Dermed kan du være trygg på at dette byggesettet for barn oppfyller de strengeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Flammestøperiet
SKU
80016
EAN
5702016617719
Deler
1427
Tema
LEGO Monkie Kid
LEGO pris
1 699 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.