LEGO 854085 Nøkkelring med Monkie Kid

Supert tilbehr for alle som liker Monkie Kid

lego 854085 nokkelring med monkie kid
  • LEGO Monkie Kid Tema
  • 854085 SKU

Med den kule nøkkelringen med Monkie Kid (854085) kan barn ha med seg helten sin hver eneste dag. Minifiguren av Monkie Kid er festet til en solid metallring med lenke. Han er kledd for action og har de velkjente hodetelefonene sine rundt halsen. En søt gaveidé til alle som liker LEGO Monkie Kid byggeleker. Lett …

Les mer...

Priser LEGO 854085 Nøkkelring med Monkie Kid

Lego.com LEGO.com 60 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Monkie Kid

Beskrivelse LEGO 854085 Nøkkelring med Monkie Kid

Med den kule nøkkelringen med Monkie Kid (854085) kan barn ha med seg helten sin hver eneste dag. Minifiguren av Monkie Kid er festet til en solid metallring med lenke. Han er kledd for action og har de velkjente hodetelefonene sine rundt halsen. En søt gaveidé til alle som liker LEGO Monkie Kid byggeleker. Lett å feste til nøkler og sekker.

LEGO Monkie Kid: Nøkkelring med Monkie Kid (854085) inkluderer en minifigur av Monkie Kid, som er festet til en solid metallring med lenke. Minifiguren kan ikke tas av metallringen.

Det er lett å feste nøkkelringen til nøkler, sekker og annet.

Nøkkelringen er 9 cm lang og passer perfekt som smågave til barn og fans av de actionfylte LEGO Monkie Kid lekesettene. Egnet for barn fra seks år og oppover.LEGO Monkie Kid: Nøkkelring med Monkie Kid (854085) inkluderer en minifigur av Monkie Kid, som er festet til en solid metallring med lenke. Minifiguren kan ikke tas av metallringen.

Det er lett å feste nøkkelringen til nøkler, sekker og annet.

Nøkkelringen er 9 cm lang og passer perfekt som smågave til barn og fans av de actionfylte LEGO Monkie Kid lekesettene. Egnet for barn fra seks år og oppover.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Nøkkelring med Monkie Kid
SKU
854085
EAN
673419346863
Tema
LEGO Monkie Kid
LEGO pris
60 kr

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.