LEGO Svineri i jungelen 21176

Minecraft kaos med Svineri i jungelen

lego 21176 svineri i jungelen
 • 489 Deler
 • LEGO Minecraft Tema
 • 21176 SKU

Ingen er trygge med LEGO Minecraft Svineri i jungelen (21174). Det kreative bygge- og lekesettet inneholder et megakult monster og en rekke tøffe Minecraft-figurer og elementer. Jungelkjempen over alle jungelkjemper. Minecraft-spillere vil bli megaglade for å få sin egen versjon av dette store, brautende beistet. Abomination er superstjernen i Minecraft-jungelen og kan bevege hodet, åpne og …

Les mer...

Priser LEGO Svineri i jungelen 21176

Lego.com LEGO.com 499 kr Kjøp
Estore.no Estore.no 519 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Minecraft

Beskrivelse LEGO Svineri i jungelen 21176

Ingen er trygge med LEGO Minecraft Svineri i jungelen (21174). Det kreative bygge- og lekesettet inneholder et megakult monster og en rekke tøffe Minecraft-figurer og elementer.

Jungelkjempen over alle jungelkjemper
Minecraft-spillere vil bli megaglade for å få sin egen versjon av dette store, brautende beistet. Abomination er superstjernen i Minecraft-jungelen og kan bevege hodet, åpne og lukke munnen og knuse ting med den overdimensjonerte armen sin. Settet inneholder også en utforsker, arkeolog, en forhekset Creeper, et skjelett, iron golem og en byggbar, leddet plante, klar til å snapper opp sitt neste bytte. Dermed ligger alt til rette for underholdende og allsidig lek. Barn kan også gi uttrykk for sin Minecraft-entusiasme ved å tilpasse settet akkurat slik de ønsker og vise frem det de har bygget.

 • LEGO Minecraft Svineri i jungelen (21176) inneholder et megakult Minecraft-monster og en rekke tøffe Minecraft-figurer og elementer.
 • I tillegg til den ikoniske jungel Abomination inneholder settet også figurer av en utforsker og en arkeolog, en forhekset Creeper, et skjelett, iron golem og en leddet plante med fangblader.
 • Jungel Abomination har bevegelige armer, hode, kjeve, bein og midje, slik at barn kan sette ham i ulike posisjoner og leke og vise ham frem akkurat som de ønsker.
 • Overrask din unge Minecraft-helt med noe helt spesielt. LEGO Minecraft Svineri i jungelen er en flott gave til bursdag, jul eller «bare fordi». Passer barn fra åtte år og oppover.
 • Modellen er 15 cm høy, noe som gjør jungel Abomination perfekt for fantasifull lek og kreativ modellbygging. Settet kan også kombineres med andre LEGO Minecraft sett.
 • Selve jungel Abomination-figuren står støtt på en stor basisplate. Et bevegelig plantemonster, kjøttetende plante og bambusplante står på egne mindre basisplater slik at settet lett kan tilpasses.
 • LEGO Minecraft lekesett lar Minecraft-spillere oppleve yndlingsspillet sitt på en ny måte, med figurer, scener og funksjoner gjenskapt ved hjelp av en kreativ blanding av LEGO klosser og deler.
 • LEGO byggesett oppfyller strenge bransjekrav. Det gjør at de er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre, og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO komponenter slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de oppfyller høye, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Svineri i jungelen
SKU
21176
EAN
5702017035949
UPC
673419349758
Deler
489
Tema
LEGO Minecraft
LEGO pris
499 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.