LEGO 10268 Vestas vindturbin

Sjeldne

Bygg og utforsk den ikoniske modellen Vestas vindturbin!

lego 10268 vestas vindturbin
  • 826 Deler
  • LEGO Creator Expert Tema
  • 10268 SKU

Med LEGO Creator Expert 10268 Vestas vindturbin kan du bygge et velkjent ikon innen vindkraftindustrien. Denne detaljerte modellen er utviklet i samarbeid med Vestas og gjengir vindturbinens eleganse og stilrene design på perfekt vis. Modellen er omkring 1 meter høy og rager høyt over bakketoppen og det koselige huset nedenfor. Huset har en møblert terrasse, …

Les mer...

Priser LEGO 10268 Vestas vindturbin

Proshop.no Proshop.no 3 856 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Creator Expert

Beskrivelse LEGO 10268 Vestas vindturbin

Med LEGO Creator Expert 10268 Vestas vindturbin kan du bygge et velkjent ikon innen vindkraftindustrien. Denne detaljerte modellen er utviklet i samarbeid med Vestas og gjengir vindturbinens eleganse og stilrene design på perfekt vis. Modellen er omkring 1 meter høy og rager høyt over bakketoppen og det koselige huset nedenfor. Huset har en møblert terrasse, postkasse, blomster og hvitmalt stakittgjerde. Drei motorcellen i ønsket retning, og aktiver Power Functions motoren som følger med, og som får vindturbinbladene til å dreie rundt og lyse opp husets utelys. Når det er tid for service, ringer du Vestas serviceteknikere. De kommer kjørende i servicebilen med dører som kan åpnes, og en skyvbar verktøymodul. Få fart på fantasien med denne LEGO modellen som er en hyllest til gårsdagens innovatører og morgendagens designere! Settet kommer i januar i 2019 og inneholder et helt nytt grantre som er laget av plantebasert plast fra bærekraftige kilder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Vestas vindturbin
SKU
10268
EAN
5702016351682
Deler
826
Tema
LEGO Creator Expert, LEGO Icons
Alder
12+ år
Status
Ikke lenger i produksjon
LEGO pris
1 999 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.