LEGO 41907 Bordorganisator

Lag et unikt skrivebordstilbehør

lego 41907 bordorganisator
  • 405 Deler
  • LEGO DOTS Tema
  • 41907 SKU

Stimuler barns kreativitet med det fine settet LEGO® DOTS Bordorganisator (41907), som inkluderer en flerfarget boks med to inndelinger, en bildeholder og en skuff som kan åpnes. Leken starter med bygging – rett fra esken!Kreativitet og oppbevaring på utstilling! Barn utvikler designevnen sin når de dekorerer bordorganisatoren, enten de følger byggeinstruksjonene og mønsterforslagene på emballasjen …

Les mer...

Priser LEGO 41907 Bordorganisator

Lego.com LEGO.com 270 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO DOTS

Beskrivelse LEGO 41907 Bordorganisator

  • Stimuler barns kreativitet med det fine settet LEGO DOTS Bordorganisator (41907), som inkluderer en flerfarget boks med to inndelinger, en bildeholder og en skuff som kan åpnes. Leken starter med bygging – rett fra esken!
  • Kreativitet og oppbevaring på utstilling! Barn utvikler designevnen sin når de dekorerer bordorganisatoren, enten de følger byggeinstruksjonene og mønsterforslagene på emballasjen eller finner på unike mønstre selv.
  • De fargerike flisene egner seg perfekt til design avkule mønstre. Barn kan dessuten bruke flisene på tvers av alle DOTS produkter, inkludert Ekstra DOTS – serie 2 (41916) og andre romdekorasjonssett!
  • Alle som liker gjør det selv-leker samt kunst- og hobbysett, vil elske denne flotte leken. Denne nyttige og søte organisatoren med de fargerike flisene er en perfekt og spennende jule- eller bursdagsgave eller kreativ frilekgave til gutter og jenter fra seks år og oppover.
  • Dekorativ oppbevaring. Bordorganisatoren er over 7 cm høy, 14 cm bred og 9 cm dyp og er en enkel gjør det selv-leke som er perfekt for unge designere, som kan utfolde seg fritt og lage nye mønstre om og om igjen.
  • Timevis med gøyal og kreativ lek – drevet av barns fantasi. Batterifrie leker bidrar til å øke barns evne til å leke selvstendig og løse problemer samtidig med at de får gleden av å lage noe nytt og unikt helt på egen hånd.
  • Åpne esken, og la kreativiteten blomstre mens du bygger bordorganisatoren. Brukervennlige instruksjoner gjør byggingen til en lek. Rydding og sortering går også unna i en fei, takket være oppbevaringsbrettet som følger med.
  • Med LEGO DOTS sett gir du barn muligheten til å lage kule ting. Denne smarte organisatoren gir barn muligheten til å finne på egne designmønstre og styrker barns kreativitet og mestringsfølelse.
  • LEGO byggeklosser og fliser oppfyller bransjens strengeste krav. De er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre – slik har det vært helt siden 1958.
  • LEGO klosser og fliser droppes, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at alle barnebyggesettene oppfyller verdens strengeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Bordorganisator
SKU
41907
EAN
5702016668667
UPC
673419321792
Deler
405
Tema
LEGO DOTS
LEGO pris
270 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.