LEGO 10262 James Bond Aston Martin DB5

Sjeldne

Oppdag Bonds hemmeligheter James Bond Aston Martin DB5!

lego 10262 james bond aston martin db5
  • 1295 Deler
  • LEGO Creator Expert Tema
  • 10262 SKU

Oppdraget ditt er å utforske LEGO Creator Expert 10262 James Bond Aston Martin DB5, et av verdens mest berømte kjøretøy. Denne stilige og velutstyrte modellen gjengir den tidløse elegansen til en ikonisk, britisk sportsbil fra 1964 som mange anser som tidenes vakreste Aston Martin. Åpne dørene inn til det forseggjorte interiøret med en skjulbar radarskjerm …

Les mer...

Priser LEGO 10262 James Bond Aston Martin DB5

Dette produktet er ikke tilgjengelig.

Vis flere sett med LEGO Creator Expert

Beskrivelse LEGO 10262 James Bond Aston Martin DB5

Oppdraget ditt er å utforske LEGO Creator Expert 10262 James Bond Aston Martin DB5, et av verdens mest berømte kjøretøy. Denne stilige og velutstyrte modellen gjengir den tidløse elegansen til en ikonisk, britisk sportsbil fra 1964 som mange anser som tidenes vakreste Aston Martin. Åpne dørene inn til det forseggjorte interiøret med en skjulbar radarskjerm og plass til en telefon i døren. Havner du i trøbbel, kan du dreie på de roterende bilskiltene, heve bakrutens skuddsikre skjold, aktiverede hjulmonterte dekknivene og dra girspaken bakover for å avdekke maskinpistolene i frontpanseret. Og får du en uønsket passasjer i bilen, er det bare å aktivere katapultsetet på passasjersiden. En detaljert sekssylindret motor, sølvlakkerte støtfangere foran og bak, Aston Martin-logo foran og bak og støpte, sølvfargede dekkfelger setter prikken over i-en på denne utrolig avanserte modellen. LEGO Creator Expert 10262 James Bond Aston Martin DB5 er obligatorisk for alle tilhengere av Agent 007!

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO James Bond Aston Martin DB5
SKU
10262
EAN
5702016111828
Deler
1295
Tema
LEGO Creator Expert, LEGO Icons
Alder
16+ år
Status
Ikke lenger i produksjon
LEGO pris
1 899 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.