LEGO Ransel med apekatt 5006495

Apekattransel for smrollinger

backpack monkey 5006495
  • LEGO DUPLO Tema
  • 5006495 SKU

Den perfekte ranselen for små dyrevenner som skal på tur! Denne vannbestandige ranselen er laget av miljøvennlig og slitesterkt polyestermateriale, og er dekorert med en stor plysjfigur av en apekatt. Ranselen har et romslig hovedrom med plass til en bok, genser og større eiendeler og kan lukkes med en dobbel glidelås. En glidelåslomme i front …

Les mer...

Priser LEGO Ransel med apekatt 5006495

Lego.com LEGO.com 419 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO DUPLO

Beskrivelse LEGO Ransel med apekatt 5006495

Den perfekte ranselen for små dyrevenner som skal på tur! Denne vannbestandige ranselen er laget av miljøvennlig og slitesterkt polyestermateriale, og er dekorert med en stor plysjfigur av en apekatt. Ranselen har et romslig hovedrom med plass til en bok, genser og større eiendeler og kan lukkes med en dobbel glidelås. En glidelåslomme i front er perfekt til oppbevaring av mindre gjenstander og snacks.

  • Ransel med apekatt for smårollinger. Ransel med fargerik design og regulerbare skulderstropper, sikker dobbel glidelåslukking, frontlomme med glidelås og refleksstriper.
  • Praktisk og gøyal. Ranselen er laget av et svært slitesterkt og vannbestandig polyestermateriale (PET) fra resirkulerte plastflasker.
  • Romslig. Ranselen er 30 cm høy, 27 cm bred og 12 cm dyp.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Ransel med apekatt
SKU
5006495
UPC
757894513221
Tema
LEGO DUPLO
LEGO pris
419 kr

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.