LEGO Bugatti Chiron 42083

Sjeldne

Utforsk Bugatti Chiron!

lego 42083 bugatti chiron
  • 3599 Deler
  • LEGO Technic Tema
  • 42083 SKU

Med den enestående LEGO Technic modellen 42083 Bugatti Chiron, kan du feire nyskapende ingeniørkunst og design fra en av verdens ledende bilprodusenter. Modellen er utviklet i samarbeid med Bugatti Automobiles S.A.S og er en perfekt gjengivelse av den ikoniske superbilens aerodynamiske karosseri, lavprofildekk med logoutstyrte eiker, detaljerte bremseskiver og W16-motor med bevegelige stempler. Åpne dørene …

Les mer...

Priser LEGO Bugatti Chiron 42083

Proshop.no Proshop.no 4 470 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Technic

Beskrivelse LEGO Bugatti Chiron 42083

Med den enestående LEGO Technic modellen 42083 Bugatti Chiron, kan du feire nyskapende ingeniørkunst og design fra en av verdens ledende bilprodusenter. Modellen er utviklet i samarbeid med Bugatti Automobiles S.A.S og er en perfekt gjengivelse av den ikoniske superbilens aerodynamiske karosseri, lavprofildekk med logoutstyrte eiker, detaljerte bremseskiver og W16-motor med bevegelige stempler. Åpne dørene inn til et særdeles detaljert interiør med en Technic 8-trinns girkasse med bevegelig girhendel og ratt med Bugatti-emblem. Aktiver topphastighetsnøkkelen for å stille inn den aktive bakskjermen i topphastighetsmodus. Ta en kikk under panseret på modellens unike serienummer og et oppbevaringsrom med en stilig Bugatti overnattingsbag. Modellen har Bugattis klassiske, totonede blå signaturfarge og leveres med et sett med tøffe klistremerker som gjør denne eksklusive modellen ekstra spesiell!

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Bugatti Chiron
SKU
42083
EAN
5702016116977
UPC
673419283885
Deler
3599
Tema
LEGO Technic
Alder
16+ år
Status
Ikke lenger i produksjon
LEGO pris
2 799 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.