LEGO Hidden Side tilbud

Alltid de beste LEGO Hidden Side tilbudene! Her finner du alle billige LEGO Hidden Side sets med høyest rabatt. Les mer...

3 produkter  –  Side 1 av 1

Sorter etter høyeste rabatt
lego 70422 angrep pa rekebua
Sjeldne

LEGO 70422 Angrep på rekebua

LEGO Hidden Side

699 kr

lego 70428 jacks strandbuggy

LEGO 70428 Jacks strandbuggy

LEGO Hidden Side

240 kr

lego 70430 newbury t bane

LEGO 70430 Newbury T-bane

LEGO Hidden Side

359 kr

Den perfekte kombinasjonen av fysisk bygging og AR-lek med LEGO Hidden Side

Tør du å gå på spøkelsesjakt med LEGO? Med LEGO Hidden Side oppdager barn en helt annen side av LEGO. Disse spesialsettene kombinerer lek og bygging i den virkelige verden med en spennende spøkelsesjakt i den virtuelle verdenen.

Det er en morsom og lærerik måte å komme i kontakt med utvidet virkelighet (AR). Med LEGO Hidden Side-appen er det til og med mulig å spille med flere personer mot hverandre. Slik blir LEGO et skikkelig spennende og kult leketøy!

Neste nivå LEGO

Det er flere sett med LEGO Hidden Side. Velger du stuntflyet? Eller foretrekker du det forlatte fengselet? En ting er sikkert: det blir et spennende eventyr. Etter at du har bygget settet, kan du bruke appen til å se etter den skjulte siden av strukturen.

Du kan støte på spøkelser som du må fange. Hvis du vil spille sammen med vennene dine, er det også mulig for én person å spille spøkelsesjeger mens de andre er spøkelser. Hvem vil vinne?

Vanlige oppdateringer og ytterligere utvidelser

LEGO Hidden Side-appen oppdateres jevnlig, så spillet tar aldri helt slutt. Hver gang kan du oppdage nye oppdrag, gjenstander eller flere spøkelser. LEGO Hidden Side-settet passer for barn fra 7 år og oppover, men eldre barn eller voksne vil fortsatt ha det mye moro med å fange spøkelsene eller utfordre spøkelsesjegeren.

For å bruke appens «spill som en spøkelsesjeger»-modus trenger du minst ett av LEGO Hidden Side-settene, men det å kombinere flere sett gjør det selvsagt enda mer utfordrende.

Elsker barnet ditt LEGO Hidden Side-settet og ønsker å kjøpe et nytt for så lite penger som mulig? Her finner du de beste LEGO tilbudene fra forskjellige leverandører, slik at du alltid får den beste prisen. Da kan du dra på en skummel spøkelsesjakt.