LEGO Camp Nou – FC Barcelona 10284

Mer enn en klubb

LEGO 10284 Camp Nou - FC Barcelona
 • 5509 Deler
 • LEGO Icons Tema
 • 10284 SKU

Camp Nou er FC Barcelonas verdensberømte fotballstadion. Mange legendariske fotballkamper har blitt spilt på det imponerende stadion. Nå kan du gjenoppleve dem alle eller spille dine egne kamper med LEGO Camp Nou. Settet er fylt med autentiske detaljer og elementer som garantert vil bli verdsatt av både fotballfans og LEGO-fans. Hvor vil du plassere denne fantastiske …

Les mer...

Priser LEGO Camp Nou – FC Barcelona 10284

Lego.com LEGO.com 3 699 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Icons

Beskrivelse LEGO Camp Nou – FC Barcelona 10284

Camp Nou er FC Barcelonas verdensberømte fotballstadion. Mange legendariske fotballkamper har blitt spilt på det imponerende stadion. Nå kan du gjenoppleve dem alle eller spille dine egne kamper med LEGO Camp Nou.

Settet er fylt med autentiske detaljer og elementer som garantert vil bli verdsatt av både fotballfans og LEGO-fans. Hvor vil du plassere denne fantastiske hyllesten for fotballstadion?

Deles i fem deler

Å bygge LEGO 10284 er en stor jobb du vil like. Med mer enn 5500 klosser kan du bygge en detaljert fotballstadion. Fra sidetribunen med teksten «Més Que Un Club» til resultattavlene og spillertunnelen er alt der. Du kan til og med bygge en spillerbuss for å bringe laget til stadion.

Etter byggingen er ikke moroa over ennå. Beundre de mange detaljene og nyt bygget ditt. LEGO Camp Nou kan deles inn i fem deler, slik at du kan komme til alt og se hvordan stadion ble bygget.

Hver detalj er gjennomtenkt

LEGO har tenkt på hver eneste detalj når du lager LEGO 10284. Bannere og flagg i FC Barcelona-farger gir liv til kampdagen, mens Barça-logoer og andre klistremerker gjør stadion enda mer realistisk.

Når du har satt sammen LEGO Camp Nou, vil du ha en imponerende stadion som måler omtrent 20 cm høy, 49 cm bred og 46 cm dyp. Det vil være et mesterverk i alle FC Barcelona-fans hjem.

Dykk inn i historien

Ikke bare selve settet, men også instruksjonsheftet for dette LEGO-settet er fullt av detaljer. Ved hjelp av den rikt illustrerte byggeveiledningen blir dette prosjektet mye enklere.

Samtidig kan du i dette heftet lære om historien til den legendariske klubben og lese et intervju med designeren som laget dette LEGO-settet. Dette vil inspirere deg og gjøre det enda morsommere å bygge dette settet.

En perfekt gave til FC Barcelona-fans

Er du eller kjenner du en ekte FC Barcelona-fan? Da bør ikke dette settet mangle fra samlingen din. Når du har bygget denne miniatyrversjonen av Camp Nou, vil den bli et ekte blikkfang i hjemmet ditt. Så du kan nyte denne fantastiske LEGO byggemetoden om og om igjen. Har du allerede et godt sted i tankene for Camp Nou?

 • Et spektakulært sett som gir voksne FC Barcelona-fans en engasjerende byggeopplevelse. Fotballfans kan glede seg over å kunne gjenskape en realistisk LEGO samlermodell av FC Barcelonas ikoniske stadion Camp Nou.
 • Byggesettet LEGO Camp Nou – FC Barcelona 10284 byr på en virkelighetstro modell av gressbanen, tribuneseksjonene og inngangen. For å få tilgang kan modellen deles i fem deler.
 • Ekstra detaljer gjenskaper forventningene og spenningen før avspark. Se presseområdene, spillertunnelen og lagbussen samt bannere og flagg i FC Barcelonas klubbfarger.
 • Denne LEGO byggemodellen av FC Barcelonas stadion for voksne er flott som gave til alle som liker fotball-memorabilia, FC Barcelona-merchandise og samlersett.
 • Modellen er 20 cm høy, 49 cm bred og 46 cm dyp og er et flott blikkfang.
 • Fotballfans vil sette pris på autentiske detaljer som det berømte mottoet «Més Que Un Club» (Mer enn en klubb) som pryder tribunene.
 • Settet inkluderer flotte byggeinstruksjoner som veileder og inspirerer. Lær mer om historien til klubben og stadionet, og les et intervju med LEGO designeren som lagde modellen.
 • Settet LEGO Camp Nou – FC Barcelona inngår i en serie med byggbare modeller for voksne byggeentusiaster med sans for slående design, komplekse detaljer og elegant arkitektur.
 • LEGO byggeklossene er laget av materialer av høy kvalitet. De er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen, og slik har det vært helt siden 1958.
 • Alle LEGO deler er laget med fokus på sikkerhet og kvalitet. Alle deler testes grundig, slik at du kan være trygg på at du får en modell som er like solid som den er vakker.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Camp Nou – FC Barcelona
SKU
10284
EAN
5702016914276
Deler
5509
Tema
LEGO Icons, LEGO Creator Expert
Alder
18+ år
LEGO pris
3 699 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.