LEGO Land Rover Defender 42110

Utforsk den fantastiske 2019-modellen av Land Rover Defender!

lego 42110 land rover defender
 • 2573 Deler
 • LEGO Technic Tema
 • 42110 SKU

Opplev det ypperste innen bildesign med autentiske og stilige 42110 LEGO Technic Land Rover Defender. Denne imponerende LEGO kopien av Land Rover Defender er laget i samarbeid med Land Rover og byr på en eksepsjonelt avansert design med rene, moderne linjer og skulpterte flater. Modellen er utstyrt med felger i originaldesign og kraftige dekk med …

Les mer...

Priser LEGO Land Rover Defender 42110

Lego.com LEGO.com 1 609 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Technic

Beskrivelse LEGO Land Rover Defender 42110

Opplev det ypperste innen bildesign med autentiske og stilige 42110 LEGO Technic Land Rover Defender. Denne imponerende LEGO kopien av Land Rover Defender er laget i samarbeid med Land Rover og byr på en eksepsjonelt avansert design med rene, moderne linjer og skulpterte flater. Modellen er utstyrt med felger i originaldesign og kraftige dekk med godt veigrep samt en rekke realistiske funksjoner. Åpne dørene inn til førerhuset for en nærmere kikk på den fungerende rattfunksjonen, et detaljert dashbord og et girsystem lansert i oktober 2019, med to spaker for innkobling av høy eller lav girutveksling og girvelger. Dette er den mest avanserte girkassen fra LEGO Technic noensinne! Du kan vippe baksetene forover for å se på modellens firetrinns, sekvensielle girkasse. Og det er ikke alt. Denne fantastiske kopien har også en sekssylindret rekkemotor med bevegelige stempler under panseret, fungerende firehjulstrekk med tre differensialer, uavhengig hjuloppheng på begge akslinger og en fungerende vinsj! Vri på det bakmonterte reservedekket for å åpne bakluken. Modellen er i tillegg utstyrt med avtakbar takgrind med skiboks, veske, stige og matter. Den er en imponerende versjon av det ultimate terrengkjøretøy og byr på en altoppslukende og tilfredsstillende byggeopplevelse. Den perfekte gave for Land Rover-entusiaster og samlere av klassiske bilmodeller.

 • Modellen har et autentisk utformet karosseri med Land Rover-emblemer, felger med originaldesign og kraftige dekk med godt veigrep. I tillegg har den avtakbar takgrind med skiboks, veske, stige, matter dører som kan åpnes, panser, bakluke og detaljert førerhus.

 • Inkluderer funksjoner som firetrinns, sekvensiell girkasse, firehjulstrekk med tre differensialer, uavhengig hjuloppheng på begge akslinger, detaljert, sekssylindret rekkemotor og fungerende vinsj.
 • Førerhuset har et detaljert dashbord, fungerende ratt og bakseter som kan vippes forover for tilgang til bilens firetrinns, sekvensielle girkasse.
 • Nytt girsystem fra oktober 2019 med to spaker for innkobling av høy eller lav girutveksling og en girvelger. Dette er den mest avanserte girkassen fra LEGO Technic noensinne!
 • Tøff fargedesign i grønt, grått og svart.
 • Løft opp panseret for å se nærmere på den detaljerte, sekssylindrede rekkemotoren med bevegelige stempler.
 • Åpne dørene for å se på det detaljerte interiøret i førerhuset.
 • Vri på det bakmonterte reservedekket for å åpne bakluka.
 • Inkluderer en samling med autentiske klistremerker.
 • Dette LEGO Technic settet er laget for å gi en altoppslukende og tilfredsstillende byggeopplevelse.
 • Settet inneholder over 2500 deler.
 • Land Rover Defender er over 22 cm høy, 42 cm lang og 20 cm bred.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Land Rover Defender
SKU
42110
EAN
5702016604115
Deler
2573
Tema
LEGO Technic
LEGO pris
1 609 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.