LEGO Svart klossebokhylle 5006614

Hold barnerommet ryddig med ikonisk LEGO oppbevaring

brick bookrack black 5006614
  • LEGO UNKNOWN Tema
  • 5006614 SKU

Denne gøyale og praktiske hyllen ligner på en stor og svart, seks knotter lang LEGO kloss. Perfekt til oppbevaring av bøker, leker, suvenirer, LEGO modeller og mer. Heng hyllen på veggen, plasser den på skrivebordet eller kombiner den med andre hylle- og skuffeløsninger i LEGO serien for å få enda mer oppbevaringsplass. Gjør det lett …

Les mer...

Priser LEGO Svart klossebokhylle 5006614

Lego.com LEGO.com 250 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO UNKNOWN

Beskrivelse LEGO Svart klossebokhylle 5006614

Denne gøyale og praktiske hyllen ligner på en stor og svart, seks knotter lang LEGO kloss. Perfekt til oppbevaring av bøker, leker, suvenirer, LEGO modeller og mer. Heng hyllen på veggen, plasser den på skrivebordet eller kombiner den med andre hylle- og skuffeløsninger i LEGO serien for å få enda mer oppbevaringsplass. Gjør det lett for unge LEGO byggere å holde orden på rommet sitt!

  • Designen er inspirert av en stor, svart seks knotter lang LEGO kloss, og hyllen er en flott oppbevaringsløsning for LEGO fans fra tre år og oppover.
  • Hyllen kan henges på veggen eller plasseres på skrivebordet, og den kan også kombineres med andre LEGO hylle- og skuffeløsninger for enda mer fargerik LEGO klosseoppbevaring.
  • Hyllen er 11 cm høy, 47 cm bred og 7,5 cm dyp.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Svart klossebokhylle
SKU
5006614
Tema
LEGO UNKNOWN
LEGO pris
250 kr

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.