LEGO Blå klossebokhylle 5006613

Ikonisk oppbevaring for LEGO fans

brick bookrack blue 5006613
  • LEGO UNKNOWN Tema
  • 5006613 SKU

Denne kule, blå hyllen er laget så den ligner på en stor seks knotter lang LEGO kloss. LEGO fans kan plassere bøker, leker, suvenirer og LEGO modeller på den, og den kan henges på veggen, plasseres på skrivebordet og brukes med andre LEGO hylle- og skuffeløsninger for enda flere morsomme, fargerike og praktiske oppbevaringsmuligheter.Designen er …

Les mer...

Priser LEGO Blå klossebokhylle 5006613

Lego.com LEGO.com 250 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO UNKNOWN

Beskrivelse LEGO Blå klossebokhylle 5006613

Denne kule, blå hyllen er laget så den ligner på en stor seks knotter lang LEGO kloss. LEGO fans kan plassere bøker, leker, suvenirer og LEGO modeller på den, og den kan henges på veggen, plasseres på skrivebordet og brukes med andre LEGO hylle- og skuffeløsninger for enda flere morsomme, fargerike og praktiske oppbevaringsmuligheter.

  • Designen er inspirert av en stor, blå seks knotter lang LEGO kloss, og hyllen er en flott oppbevaringsløsning for LEGO fans fra tre år og oppover.
  • Den lange hyllen i klossestil kan henges på veggen, plasseres på skrivebordet og kombineres med andre hylle- og skuffeløsninger i LEGO sortimentet for enda mer fargerik og leken oppbevaring.
  • Hyllen er 11 cm høy, 47 cm bred og 7,5 cm dyp.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Blå klossebokhylle
SKU
5006613
Tema
LEGO UNKNOWN
LEGO pris
250 kr

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.