LEGO Hvit klossebokhylle 5006615

Allsidig oppbevaring for LEGO fans

brick bookrack white 5006615
  • LEGO UNKNOWN Tema
  • 5006615 SKU

Unge LEGO byggere kan holde orden på rommet sitt med denne flotte, hvite oppbevaringshyllen som er formet som en lang LEGO kloss med seks knotter. Med denne hyllen kan barn oppbevare bøker, leker, suvenirer og LEGO modeller på en trygg måte, utenfor småsøskens rekkevidde. Fest hyllen på veggen, plasser den på skrivebordet eller bruk den …

Les mer...

Priser LEGO Hvit klossebokhylle 5006615

Lego.com LEGO.com 250 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO UNKNOWN

Beskrivelse LEGO Hvit klossebokhylle 5006615

Unge LEGO byggere kan holde orden på rommet sitt med denne flotte, hvite oppbevaringshyllen som er formet som en lang LEGO kloss med seks knotter. Med denne hyllen kan barn oppbevare bøker, leker, suvenirer og LEGO modeller på en trygg måte, utenfor småsøskens rekkevidde. Fest hyllen på veggen, plasser den på skrivebordet eller bruk den sammen med andre LEGO hylle- og skuffeløsninger for enda mer fargerik og gøyal oppbevaring.

  • Oppbevaringsløsning for LEGO fans fra tre år og oppover. Hyllen ligner på en stor og hvit, seks knotter lang LEGO kloss.
  • Hyllen kan henges på veggen eller plasseres på skrivebordet, og den kan også kombineres med andre LEGO hylle- og skuffeløsninger for ekstra fargerik LEGO klosseoppbevaring.
  • Hyllen er 11 cm høy, 47 cm bred og 7,5 cm dyp.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Hvit klossebokhylle
SKU
5006615
Tema
LEGO UNKNOWN
LEGO pris
250 kr

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.