LEGO Chewbacca kosefigur 5006624

Myk Chewbacca-figur til lek og utstilling

chewbacca plush 5006624
  • LEGO Star Wars Tema
  • 5006624 SKU

Ikke bli overrasket om du hører barna etterligne det karakteristiske Wookiee-brølet fra baksetet. De er bare inspirert av LEGO Star Wars Chewbacca kosefiguren, som har blitt med dere på reisen til en galakse langt, langt borte. Denne forstørrede utgaven av Chewbacca LEGO minifiguren er myk å kose med, gøy å leke med og en …

Les mer...

Priser LEGO Chewbacca kosefigur 5006624

Lego.com LEGO.com 369 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Star Wars

Beskrivelse LEGO Chewbacca kosefigur 5006624

Ikke bli overrasket om du hører barna etterligne det karakteristiske Wookiee-brølet fra baksetet. De er bare inspirert av LEGO Star Wars Chewbacca kosefiguren, som har blitt med dere på reisen til en galakse langt, langt borte. Denne forstørrede utgaven av Chewbacca LEGO minifiguren er myk å kose med, gøy å leke med og en perfekt følgesvenn. Figuren er lagd for å tåle litt av hvert, og har flate føtter så den kan stå oppreist på flate underlag. Plasser den godt synlig, og gi interiøret et lunt og spennende løft.

  • Stor kosefigur inspirert av LEGO minifiguren av den kjente Star Wars figuren Chewbacca, som kan koses med, lekes med og vises frem.
  • 100 % myk polyester med broderte pyntedetaljer.
  • Slitesterk og med flate ben som gjør at figuren står støtt på plant underlag. Kosefiguren er over 35 cm høy og en morsom gave til barn og Star Wars fans i alle aldre.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Chewbacca kosefigur
SKU
5006624
Tema
LEGO Star Wars
LEGO pris
369 kr

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.