LEGO Kreative kjøretøy 80050

Inspirer en fan av kreative lekekjrety med disse LEGO Monkie Kid lekene som kan tilpasses. Barn kan bygge en bt, en bil og et jetfly, eller et kjempekult romskip

creative vehicles 80050
  • 390 Deler
  • LEGO Monkie Kid Tema
  • 80050 SKU

Gi barn fra seks år som elsker lekekjøretøy en byggeopplevelse med dette LEGO Monkie Kid Kreative kjøretøy (80050) settet. Dette eventyr-lekesettet lar barn bygge tre lekekjøretøy som kan tilpasses: en båt med to knotteskytere, et jetfly og en bil – og det kommer med minifigurer av Monkie Kid og Monkey King. De kreative byggelekene kan …

Les mer...

Priser LEGO Kreative kjøretøy 80050

Lego.com LEGO.com 480 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Monkie Kid

Beskrivelse LEGO Kreative kjøretøy 80050

Gi barn fra seks år som elsker lekekjøretøy en byggeopplevelse med dette LEGO Monkie Kid Kreative kjøretøy (80050) settet. Dette eventyr-lekesettet lar barn bygge tre lekekjøretøy som kan tilpasses: en båt med to knotteskytere, et jetfly og en bil – og det kommer med minifigurer av Monkie Kid og Monkey King. De kreative byggelekene kan også kombineres til en super romskip-actionleke, eller hva enn barnet kan forestille seg.

Disse gøyale lekene er laget for å feire LEGO Monkie Kids femårsjubileum, og kan kombineres med andre sett i serien (80040, 80051, 80053 og 80054, selges separat). Dette settet inneholder byggeinstruksjoner for hvert enkelt modell, slik at det kan bygges alene eller med venner. Det er en flott gaveidé til gutter og jenter som liker kjøretøy og elsker å skape historier med eventyr, vennskap og familiemoro.

Byggbare LEGO Monkie Kid samlerleker er inspirert av romanklassikeren Reisen mot Vest. Lekene gir voksne muligheten til å fortelle barn om Monkey King-legenden på en gøyal og moderne måte.

  • Lekesett med kjøretøy – Vi feirer femårsjubileum med dette kreative LEGO Monkie Kid byggelekesettet som vil glede barn, gutter og jenter og inspirere fantasien mens de bygger sine egne lekekjøretøy.
  • Eventyrlige actionleker – Settet inneholder tre byggbare kjøretøy: en bil, et jetfly og en båtleke med to knotteskytere, hver med plass til en av medfølgende minifigurene av Monkey Kid og Monkey King.
  • Kreative leker for seksåringer – Barn kan bruke fantasien og bygge om modellene til sine egne kjøretøy, eller kombinere dem til en super romskipleke med plass til begge minifigurene.
  • Bursdagsgave til barn – En gøyal bursdagspresang eller julegave til barn, gutter, jenter og LEGO fans som elsker kjøretøy, eventyr-lekesett, båtleker og jetflyleker som inspirerer til historiedrevet lek.
  • Leker som kan tilpasses – Settet inneholder flere instruksjoner, slik at Monkey King-fans kan bygge alene eller med venner. Det kan kombineres med andre sett (80040, 80051, 80053 og 80054, selgesseparat) i serien for enda flere lekemuligheter Kreative LEGO leker – Dette LEGO Monkie Kid bygg-en-bil-lekesettet er inspirert av romanklassikeren Reisen mot Vest. Settet gir voksne muligheten til å formidle Monkey King-legenden til barn på en gøyal og moderne måte.
  • Eventyrlig lekesett – Dette settet i 389 deler inneholder en byggbar jetflyleke som er 4 cm høy, 14 cm lang og 16 cm bred

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Kreative kjøretøy
SKU
80050
Deler
390
Tema
LEGO Monkie Kid
LEGO pris
480 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.