LEGO Gullsverd 854259

Rollelek-eventyr med LEGO NINJAGO lekesverd

golden sword 854259
  • LEGO NINJAGO Tema
  • 854259 SKU

Barn kan finne på spennende eventyr, hvor de leker at de er ninjahelter med settet LEGO NINJAGO Gullsverd (854259). Lekesverdet er laget av resirkulerte plastflasker og har et solid håndtak med tredesign og et stort sverdblad med iøynefallende grafikk. Sverdet kommer garantert til å inspirere små ninjaer til å gå inn i den actionfylte NINJAGO …

Les mer...

Priser LEGO Gullsverd 854259

Lego.com LEGO.com 130 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO NINJAGO

Beskrivelse LEGO Gullsverd 854259

Barn kan finne på spennende eventyr, hvor de leker at de er ninjahelter med settet LEGO NINJAGO Gullsverd (854259). Lekesverdet er laget av resirkulerte plastflasker og har et solid håndtak med tredesign og et stort sverdblad med iøynefallende grafikk. Sverdet kommer garantert til å inspirere små ninjaer til å gå inn i den actionfylte NINJAGO verdenen, hvor de kan utfolde seg i fri rollelek i timevis.

  • NINJAGO lekesverd – barn fra seks år kan leke at de er ninjahelter og finne på spennende eventyr med settet Gullsverd (854259)
  • Gøyal gave til ninjafans – lekesverdet passer som bursdags-, jule- og overraskelsesgave til kreative barn som elsker å bruke fantasien
  • Størrelse – gullsverdet er laget av resirkulerte plastflasker og er 52 cm langt

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Gullsverd
SKU
854259
UPC
673419380966
Tema
LEGO NINJAGO
LEGO pris
130 kr

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.