LEGO Drikkeflaske med Galtvort-motiv 5007893

En gyal drikkeflaske for Harry Potter-fans

hogwarts drinking bottle 5007893
  • LEGO Harry Potter Tema
  • 5007893 SKU

Unge hekser, trollmenn og gomper kan slukke tørsten hele dagen med LEGO Harry Potter Drikkeflaske med Galtvort-motiv. Flasken har en gøyal illustrasjon av LEGO minifigurer av Harry Potter, Ronny Wiltersen og Hermine Grang Drikkeflaskens tut er beskyttet av en hygienisk hette, og flasketoppen er lett å skru av for påfylling og rengjøring. Dette er en …

Les mer...

Priser LEGO Drikkeflaske med Galtvort-motiv 5007893

Lego.com LEGO.com 81 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Harry Potter

Beskrivelse LEGO Drikkeflaske med Galtvort-motiv 5007893

Unge hekser, trollmenn og gomper kan slukke tørsten hele dagen med LEGO Harry Potter Drikkeflaske med Galtvort-motiv. Flasken har en gøyal illustrasjon av LEGO minifigurer av Harry Potter, Ronny Wiltersen og Hermine Grang Drikkeflaskens tut er beskyttet av en hygienisk hette, og flasketoppen er lett å skru av for påfylling og rengjøring. Dette er en magisk og praktisk gaveidé for barn fra tre år.

  • LEGO Harry Potter Drikkeflaske med Galtvort-motiv – denne robuste drikkeflasken rommer 390 ml, er dekorert med en illustrasjon av LEGO Harry Potter-figurer og har en silikontut og hygienisk hette
  • Gøyal og praktisk gaveidé til bar fra tre år – flasketoppen er lett å skru av for påfylling og rengjøring
  • Drikke for småfolk på farten – drikkeflasken er 16 cm høy og 6 cm i diameter. Kan kombineres med LEGO Harry Potter Galtvort-matboks (selges separat)

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Drikkeflaske med Galtvort-motiv
SKU
5007893
Tema
LEGO Harry Potter
LEGO pris
81 kr

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.