LEGO 10242 MINI Cooper

Sjeldne
lego 10242 mini cooper
  • 1077 Deler
  • LEGO Creator Expert Tema
  • 10242 SKU

Legg ut på en kjøretur med den ikoniske MINI Cooper! Denne flotte kopien av klassikeren MINI Cooper Mk VII er laget av LEGO klosser og er full av autentiske detaljer – fra de klassiske grønne og hvite signaturfargene med hvite sidespeil og racerbilstriper, til dører, panser og bagasjerom som kan åpnes, tåkelys, detaljert motor og …

Les mer...

Priser LEGO 10242 MINI Cooper

Dette produktet er ikke tilgjengelig.

Vis flere sett med LEGO Creator Expert

Beskrivelse LEGO 10242 MINI Cooper

Legg ut på en kjøretur med den ikoniske MINI Cooper! Denne flotte kopien av klassikeren MINI Cooper Mk VII er laget av LEGO klosser og er full av autentiske detaljer – fra de klassiske grønne og hvite signaturfargene med hvite sidespeil og racerbilstriper, til dører, panser og bagasjerom som kan åpnes, tåkelys, detaljert motor og plass til reservedekk. Du kan til og med ta av taket for å få tilgang til det brune interiøret med mønstrede seter, dashbord i finer, dreibart ratt samt bevegelig girspak og håndbrekk. Og selvfølgelig er ingen MINI Cooper komplett uten piknikkurv og teppe – det perfekte tilbehøret for en deilig dag på landet!

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO MINI Cooper
SKU
10242
EAN
5702015122467
Deler
1077
Tema
LEGO Creator Expert, LEGO Icons
Alder
16+ år
Status
Ikke lenger i produksjon
LEGO pris
999 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.