LEGO 10243 Restaurant i Paris

Sjeldne
lego 10243 restaurant i paris
  • 2469 Deler
  • LEGO Creator Expert Tema
  • 10243 SKU

Det er svært travelt på restauranten i Paris. Idet en scooter kjører forbi, skynder kelneren seg mellom bordene. Samtidig gjør en nervøs, ung mann ringen klar til å fri! Det er like hektisk på kjøkkenet, der kjøkkensjefen strever med å klargjøre maten. Denne nydelige og detaljerte bygningen blir brukt i veldig mange historier, og er …

Les mer...

Priser LEGO 10243 Restaurant i Paris

Dette produktet er ikke tilgjengelig.

Vis flere sett med LEGO Creator Expert

Beskrivelse LEGO 10243 Restaurant i Paris

Det er svært travelt på restauranten i Paris. Idet en scooter kjører forbi, skynder kelneren seg mellom bordene. Samtidig gjør en nervøs, ung mann ringen klar til å fri! Det er like hektisk på kjøkkenet, der kjøkkensjefen strever med å klargjøre maten. Denne nydelige og detaljerte bygningen blir brukt i veldig mange historier, og er et flott tillegg til modellbyggeserien. Restauranten i Paris har et velutstyrt kjøkken med blå og hvite fliser og servise, så vel som en koselig leilighet med nedtrekksseng, en liten kjøkkenkrok og peis. I øverste etasje finner vi kunstnerens rom, som inkluderer et varmeapparat i støpejern, staffeli, pensel og to malerier av den ambisiøse kunstneren. På utsiden har vi trapper som fører til takterrassen med hengende lanterner og blomster, hvor middagsgjestene spiser mat ute i det fri. Denne fantastiske modellen av restauranten i Paris inkluderer en fasade med croissanter, muslinger og fjærdetaljer som fanger opp den unike stemningen i Paris. Inkluderer 5 minifigurer: kjøkkensjef, kelner, jente og et romantisk par.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Restaurant i Paris
SKU
10243
EAN
5702015122672
Deler
2469
Tema
LEGO Creator Expert, LEGO Icons
Alder
16+ år
Status
Ikke lenger i produksjon
LEGO pris
1 699 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.