LEGO 10247 Pariserhjul

Sjeldne
lego 10247 pariserhjul
  • 2464 Deler
  • LEGO Creator Expert Tema
  • 10247 SKU

Bygg tivoliets hovedattraksjon – det staselige pariserhjulet! Denne sjarmerende LEGO Creator Expert modellen har en ikonisk eleganse som fremkaller følelser av nostalgi, romantikk og eventyr. Tivoliet har kommet til byen, og iskremselgeren har hendene fulle med å servere den lange køen med ivrige kunder som gleder seg til å prøve det ruvende høye pariserhjulet for …

Les mer...

Priser LEGO 10247 Pariserhjul

Dette produktet er ikke tilgjengelig.

Vis flere sett med LEGO Creator Expert

Beskrivelse LEGO 10247 Pariserhjul

Bygg tivoliets hovedattraksjon – det staselige pariserhjulet! Denne sjarmerende LEGO Creator Expert modellen har en ikonisk eleganse som fremkaller følelser av nostalgi, romantikk og eventyr. Tivoliet har kommet til byen, og iskremselgeren har hendene fulle med å servere den lange køen med ivrige kunder som gleder seg til å prøve det ruvende høye pariserhjulet for aller første gang. Drei hendelen rundt, og se hvordan pariserhjulets gondoler senkes mykt ned, klare til ombordstigning. Hev plattformen ved å trekke i spaken. Åpne gondoldøren, og hjelp passasjerene på plass! Få en morsom byggopplevelse med denne elegante og sjarmerende modellen som setter fantasien i sving. Du kan motorisere modellen ved hjelp av LEGO Power Functions 8883 M-motor og 88000 AAA-batteriboks (ikke inkludert). Inneholder 10 minifigurer: operatør, iskremselger, fire barn og fire voksne.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Pariserhjul
SKU
10247
EAN
5702015357616
Deler
2464
Tema
LEGO Creator Expert, LEGO Icons
Alder
16+ år
Status
Ikke lenger i produksjon
LEGO pris
1 999 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.