LEGO 10248 Ferrari F40

Sjeldne
lego 10248 ferrari f40
  • 1158 Deler
  • LEGO Creator Expert Tema
  • 10248 SKU

Opplev en av verdens flotteste racerbiler – Ferrari F40 – på nært hold! Denne fantastiske LEGO Creator Expert modellen har elegante, aerodynamiske linjer, karakteristisk bakspoiler og racerbilrødt karosseri. Den er stappfull av realistiske klossebygde detaljer, inkludert frontlykter som vippes opp, luftinntak på sidene og ventilert bakluke som kan åpnes inn til en twin-turboladet, 90-graders V8-motor! …

Les mer...

Priser LEGO 10248 Ferrari F40

Dette produktet er ikke tilgjengelig.

Vis flere sett med LEGO Creator Expert

Beskrivelse LEGO 10248 Ferrari F40

Opplev en av verdens flotteste racerbiler – Ferrari F40 – på nært hold! Denne fantastiske LEGO Creator Expert modellen har elegante, aerodynamiske linjer, karakteristisk bakspoiler og racerbilrødt karosseri. Den er stappfull av realistiske klossebygde detaljer, inkludert frontlykter som vippes opp, luftinntak på sidene og ventilert bakluke som kan åpnes inn til en twin-turboladet, 90-graders V8-motor! Åpne dørene, og du vil oppdage at interiøret er helt autentisk, fra dørhåndtakene til rattet med Ferrari-logo og de to røde bilsetene. Og under panseret finner du bagasjerom og verktøy. Et spesielt frontruteelement med trykte A-stolper samt spesiallagde, støpte felger med robuste dekk for godt veigrep er selve prikken over i-en på denne avanserte modellen. Alle Ferrari-tilhengere vil elske den!

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Ferrari F40
SKU
10248
EAN
5702015348164
Deler
1158
Tema
LEGO Creator Expert, LEGO Icons
Alder
14+ år
Status
Ikke lenger i produksjon
LEGO pris
999 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.