LEGO 10249 Vinterbyens lekebutikk

Sjeldne
lego 10249 vinterbyens lekebutikk
  • 898 Deler
  • LEGO Creator Expert Tema
  • 10249 SKU

Velkommen til vinterbyens lekebutikk! Julen nærmer seg, og leketøymakeren jobber for å gjøre ferdig de aller siste modellene! Utenfor står landsbybarna på ski og snøbrett, og en flunkende ny snømann står og glitrer i lyset fra lekebutikkens tårn. Hjelp til med å pynte det store treet midt på torget, lek med den nysgjerrige kattungen på …

Les mer...

Priser LEGO 10249 Vinterbyens lekebutikk

Dette produktet er ikke tilgjengelig.

Vis flere sett med LEGO Creator Expert

Beskrivelse LEGO 10249 Vinterbyens lekebutikk

Velkommen til vinterbyens lekebutikk! Julen nærmer seg, og leketøymakeren jobber for å gjøre ferdig de aller siste modellene! Utenfor står landsbybarna på ski og snøbrett, og en flunkende ny snømann står og glitrer i lyset fra lekebutikkens tårn. Hjelp til med å pynte det store treet midt på torget, lek med den nysgjerrige kattungen på den koselige trebenken eller bli med i koret som synger julesanger under den flotte gatelykten. Dette sjarmerende settet inneholder også stige, trær i forskjellige størrelser, troll i eske, lekefly, helikopter, rakett, tog, racerbil, lastebil, robot, slepebåt, bamse og en innpakket gave. Få en morsom byggeopplevelse med denne magiske vinterverdenen! Inneholder en snømann og åtte minifigurer med diverse tilbehør: en mannlig korist, en kvinnelig korist, en dame, to menn, to gutter og en jente.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Vinterbyens lekebutikk
SKU
10249
EAN
5702015348379
Deler
898
Tema
LEGO Creator Expert, LEGO Icons
Alder
12+ år
Status
Ikke lenger i produksjon
LEGO pris
799 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.