LEGO 10258 Londonbuss

Sjeldne

Stig om bord i en London-buss!

lego 10258 londonbuss
  • 1686 Deler
  • LEGO Creator Expert Tema
  • 10258 SKU

Bli med på en nostalgisk busstur med denne LEGO Creator Expert kopien av Londons velkjente dobbeldekkerbuss. Ta tak i stangen for å stige opp på plattformen bak i bussen. Her finner du både en søppelkasse til brukte billetter og et brannslokningsapparat. Gå deretter opp trappen til toppetasjen, hvor du finner både komfortable seter og mange …

Les mer...

Priser LEGO 10258 Londonbuss

Proshop.no Proshop.no 1 718 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Creator Expert

Beskrivelse LEGO 10258 Londonbuss

Bli med på en nostalgisk busstur med denne LEGO Creator Expert kopien av Londons velkjente dobbeldekkerbuss. Ta tak i stangen for å stige opp på plattformen bak i bussen. Her finner du både en søppelkasse til brukte billetter og et brannslokningsapparat. Gå deretter opp trappen til toppetasjen, hvor du finner både komfortable seter og mange morsomme detaljer, inkludert en gjenglemt paraply, en avis, en tom drikkeboks og til og med en gammel tyggegummi klistret fast under et litt slitt sete. Skyv døren til side for å komme inn til førerhuset med det store frontvinduet. Løft panseret for å se nærmere på motoren. Ta av taket og toppetasjen for å få tilgang til interiøret, og velg reklameplakater fra favoritt-tiåret ditt – femtitallet eller dagens London. Denne fantastiske modellen er autentisk ned til den minste detalj, fra de karakteristiske linjene og formene til det knallrøde karosseriet og de spesiallagde dekkene. Hver intrikate detalj er med på å formidle den karakteristiske sjarmen til et av Londons mest populære ikoner!

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Londonbuss
SKU
10258
EAN
5702015865296
Deler
1686
Tema
LEGO Creator Expert, LEGO Icons
Alder
16+ år
Status
Ikke lenger i produksjon
LEGO pris
1 599 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.