LEGO 10260 Spisested i byen

Sjeldne

Oppdag et sted med musikk p menyen!

lego 10260 spisested i byen
  • 2480 Deler
  • LEGO Creator Expert Tema
  • 10260 SKU

Velkommen til det travle spisestedet der kokken lager den hurtigste maten i byen, og en servitør på rulleskøyter tar imot bestillingene til tonene fra en tradisjonell jukeboks. Den lokale boksehelten er visst ikke helt fornøyd med at byens andre kjendis, rockestjernen, dukker opp og stjeler oppmerksomheten med sin nypolerte rosa kabriolet. Dagslyset strømmer inn gjennom …

Les mer...

Priser LEGO 10260 Spisested i byen

Dette produktet er ikke tilgjengelig.

Vis flere sett med LEGO Creator Expert

Beskrivelse LEGO 10260 Spisested i byen

Velkommen til det travle spisestedet der kokken lager den hurtigste maten i byen, og en servitør på rulleskøyter tar imot bestillingene til tonene fra en tradisjonell jukeboks. Den lokale boksehelten er visst ikke helt fornøyd med at byens andre kjendis, rockestjernen, dukker opp og stjeler oppmerksomheten med sin nypolerte rosa kabriolet. Dagslyset strømmer inn gjennom det store buede vinduet og lyser opp det nyvaskede rutete gulvet, de røde barstolene og disken hvor du kan nyte en kald drikkeog byens beste pølser. Tar du den utvendige trappen opp til andre etasje, finner du et treningsstudio med boksering, boksesekk og et eget rom med vekter der bodybuilderen er i gang med sin daglige treningsøkt. Fortsetter du til tredje etasje, finner du et velutstyrt platestudio med spolebåndopptaker, vokalboks, miksepult og et skap med forfriskninger. Dette tøffe tilskuddet i serien LEGO Modular Building har en rekke detaljer, innhold og funksjoner som stimuler fantasien!

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Spisested i byen
SKU
10260
EAN
5702016111842
Deler
2480
Tema
LEGO Creator Expert, LEGO Icons
Alder
16+ år
Status
Ikke lenger i produksjon
LEGO pris
1 799 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.