LEGO 10261 Berg-og-dalbane

Sjeldne

Unn deg en tur med verdens beste berg-og-dal-bane!

lego 10261 berg og dalbane
  • 4124 Deler
  • LEGO Creator Expert Tema
  • 10261 SKU

Still deg i kø for å kjøpe en billett til verdens kuleste LEGO tivoliattraksjon: LEGO Creator Expert 10261 Berg-og-dal-bane! Følg den svingete stien rundt fontenen, og kjøp deg noe deilig å drikke i salgsboden før du går bort til høydemåleren. Det er ikke vits i å stå på tærne. Tivolivakten dobbeltsjekker nemlig alle med en …

Les mer...

Priser LEGO 10261 Berg-og-dalbane

Dette produktet er ikke tilgjengelig.

Vis flere sett med LEGO Creator Expert

Beskrivelse LEGO 10261 Berg-og-dalbane

Still deg i kø for å kjøpe en billett til verdens kuleste LEGO tivoliattraksjon: LEGO Creator Expert 10261 Berg-og-dal-bane! Følg den svingete stien rundt fontenen, og kjøp deg noe deilig å drikke i salgsboden før du går bort til høydemåleren. Det er ikke vits i å stå på tærne. Tivolivakten dobbeltsjekker nemlig alle med en målepinne oppe på plattformen. Kryss den overbygde ombordstigningsplattformen, åpne sperren og klatre om bord. Sørg for å feste bøylen skikkelig over bena før toget sender deg trillende fram til foten av en første oppoverbakken. Hold deg godt fast mens kjedet griper togvognene og trekker dem opp bakken. Så er det bare å gjøre deg klar til å hyle i vilden sky mens du suser ned den bratte bakken og gjennom utallige krappe svinger og looper. Husk å smile til fotografen! Kjøp et bilde av deg selv i kiosken, og fortell andre om den uforglemmelige opplevelsen mens dere går til sukkerspinnvognen. Etterpå kan du titte på tivolikartet for å finne neste spennende attraksjon. Eller kanskje du vil teste ut berg-og-dal-banen en gang til? Denne utrolig detaljerte modellen er full av magiske detaljer som pirrer fantasien!

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Berg-og-dalbane
SKU
10261
EAN
5702016111835
Deler
4124
Tema
LEGO Creator Expert, LEGO Icons
Alder
16+ år
Status
Ikke lenger i produksjon
LEGO pris
3 499 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.