LEGO 10263 Vinterlandsbyens brannstasjon

Sjeldne

Hygg deg sammen med familien mens dere bygger Vinterlandsbyens brannstasjon!

lego 10263 vinterlandsbyens brannstasjon
  • 1166 Deler
  • LEGO Creator Expert Tema
  • 10263 SKU

Sett deg i sleden for en tur ned til LEGO Creator Expert 10263 Vinterlandsbyens brannstasjon, hvor julefeiringen er i full gang. Utenfor den kristtorn-pyntede bygningen er brannmannskapet travelt opptatt med å vanne skøytebanen med slangen fra den skinnende rene brannbilen. En ishockeyspiller står og ser på mens en gatemusikant spiller julesanger på saksofon. Bygg en …

Les mer...

Priser LEGO 10263 Vinterlandsbyens brannstasjon

Dette produktet er ikke tilgjengelig.

Vis flere sett med LEGO Creator Expert

Beskrivelse LEGO 10263 Vinterlandsbyens brannstasjon

Sett deg i sleden for en tur ned til LEGO Creator Expert 10263 Vinterlandsbyens brannstasjon, hvor julefeiringen er i full gang. Utenfor den kristtorn-pyntede bygningen er brannmannskapet travelt opptatt med å vanne skøytebanen med slangen fra den skinnende rene brannbilen. En ishockeyspiller står og ser på mens en gatemusikant spiller julesanger på saksofon. Bygg en søt snømann med kul flosshatt, og hjelp til med å pynte juletreet. Legg gaver og leker under treet før du klatrer opp brannbilstigen for å feste den glitrende stjernen i treets topp. Etterpå kan du ta deg en tur opp trappen og inn på kjøkkenet på brannstasjonen. Slå på lyset, finn deg noe godt å drikke og kos deg sammen med den søte dalmatineren. Etterpå kan du skli ned brannstangen og dra tilbake til torget for mer julemoro. Dette sjarmerende LEGO Creator Expert settet setter fart på fantasien.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Vinterlandsbyens brannstasjon
SKU
10263
EAN
5702016111811
Deler
1166
Tema
LEGO Creator Expert, LEGO Icons
Alder
12+ år
Status
Ikke lenger i produksjon
LEGO pris
1 099 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.