LEGO Ford Mustang 10265

Bygg og tilpass din egen sekstitallsutgave av Ford Mustang!

lego 10265 ford mustang
 • 1471 Deler
 • LEGO Creator Expert Tema
 • 10265 SKU

Med settet LEGO Creator Ford Mustang kan du oppleve magien ved en av 1960-tallets ikoniske amerikanske muskelbiler. Modellen har mørkeblått karosseri med hvite racerbilstriper, kjøleluftinntak på panseret, Mustang-logo på grillen, GT-emblemer og kraftige dekk med 5-eikers hjulkapsler. Denne autentiske modellen er utviklet i samarbeid med Ford og inkluderer tilbehør for valgfri tilpasning av bilen, blant …

Les mer...

Priser LEGO Ford Mustang 10265

Proshop.no Proshop.no 1 732 kr Kjøp
LEGO.com LEGO.com 1 799 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Creator Expert

Beskrivelse LEGO Ford Mustang 10265

Med settet LEGO Creator Ford Mustang kan du oppleve magien ved en av 1960-tallets ikoniske amerikanske muskelbiler. Modellen har mørkeblått karosseri med hvite racerbilstriper, kjøleluftinntak på panseret, Mustang-logo på grillen, GT-emblemer og kraftige dekk med 5-eikers hjulkapsler. Denne autentiske modellen er utviklet i samarbeid med Ford og inkluderer tilbehør for valgfri tilpasning av bilen, blant annet flere bilskilt, turbolader, bakspoiler, store eksosrør, frontspoiler og dinitrogenoksidtank. Du kan justere høyden på bakakslingen for enda tøffere stil! Åpne dørene eller ta av takpanelet for å få tilgang til det detaljerte interiøret med stilrene seter, radio, fungerende styring og midtkonsoll med girspak! Legg utstyret ditt i bagasjen, og åpne panseret for å inspisere bilens detaljerte «big block» 390 V8-motor med batteri, slanger og luftfilter. Dette avanserte byggesettet er utviklet for å gi byggere en utfordrende og tilfredsstillende byggeopplevelse full av nostalgi. Modellen fungerer perfekt som blikkfang både hjemme og på kontoret.

 • Autentisk kopi av en Ford Mustang fra 1960-tallet, med mørkeblått karosseri med hvite racerbilstriper, kjøleluftinntak, kraftige dekk med 5-eikers hjulkapsler og flere tilbehørselementer for valgfri tilpasning av bilen.

 • Åpne dørene eller ta av takpanelet for å få tilgang til det detaljerte interiøret som inkluderer stilrene seter, radio, midtkonsoll med girspak og fungerende styring.
 • Åpne bagasjerommet for å oppbevare utstyr der. Åpne panseret for å inspisere den detaljerte Ford MustangV8-motoren med batteri, slanger og luftfilter.
 • Modellen har Mustang-logo på grillen og to GT-emblemer.
 • Tilpass Ford Mustang-modellen med tilbehøret som følger med, inkludert turbolader, bakspoiler, store eksosrør, frontspoiler og dinitrogenoksidtank.
 • Velg mellom flere bilskilt.
 • Åpne panseret for å ta en titt på de realistiske motordetaljene.
 • Juster høyden på bakakslingen for enda tøffere stil!
 • Ford Mustang-lekebilen består av 1470 deler og passer for byggere fra 16 år og oppover.
 • Nye spesialelementer i mars 2019 inkluderer 5-eikers hjulkapsler, 2 x 8 kloss med bue, 1 x 3 flis med Mustang-logo, 2 x 4 bue med «GT»-emblem.
 • Modellen er 10 cm høy, 34 cm lang og 14 cm bred.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Ford Mustang
SKU
10265
EAN
5702016368260
UPC
673419302425
Deler
1471
Tema
LEGO Creator Expert, LEGO Icons
Alder
16+ år
LEGO pris
1 330 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.