LEGO Fiat 500 10271

Lev ut "La Dolce Vita" med en italiensk klassiker Fiat 500

lego 10271 fiat 500
 • 960 Deler
 • LEGO Icons Tema
 • 10271 SKU

Denne LEGO Creator Expert Fiat 500 modellbilen (10271) gjenskaper et ekte ikon i klassisk bildesign. Tenåringer og voksne fans vil like den utfordrende byggeopplevelsen som tilbys i dette modellsettet basert på Fiat 500F-legenden fra slutten av 60-tallet, og vil sette pris på alle de autentiske LEGO klossdetaljene, for eksempel bagasjestativet med koffert, detaljert interiør samt …

Les mer...

Priser LEGO Fiat 500 10271

Lego.com LEGO.com 699 kr Kjøp
Proshop.no Proshop.no 1 314 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Icons

Beskrivelse LEGO Fiat 500 10271

Denne LEGO Creator Expert Fiat 500 modellbilen (10271) gjenskaper et ekte ikon i klassisk bildesign. Tenåringer og voksne fans vil like den utfordrende byggeopplevelsen som tilbys i dette modellsettet basert på Fiat 500F-legenden fra slutten av 60-tallet, og vil sette pris på alle de autentiske LEGO klossdetaljene, for eksempel bagasjestativet med koffert, detaljert interiør samt tak, dører, panser og bakluke som kan åpnes. For å fullføre det italienske temaet inkluderer denne klassiske modellbilen også et sammenleggbart staffeli med en pensel, palett og små “malerier" av bilen foran det berømte Colosseum i Roma.

Byggeleker som gir liv til lidenskapen
LEGO Creator Expert byggesett er for voksne og tenåringer med en lidenskap. Fra klassiske modellbiler og autentiske bygninger til karuseller og andre gjenstander, Creator Expert avanserte LEGO sett tilbyr en verden av nostalgi, virkelighetsflukt, selvutfoldelse, ren nytelse og overraskelse. Og noen ganger bruker barn dem også som leker.

 • Gjenskap en smak av "La Dolce Vita" med en avansert LEGO Creator Expert Fiat 500 modellbil fylt med italiensk stil og LEGO klossdetaljer som tenåringer og voksne vil elske å bygge og stille ut med stolthet.
 • Dette modellsettet har et bagasjestativ, koffert, detaljert interiør, motor, reservehjul og tak, dører, panser og bakluke som kan åpnes. Det er til og med et "maleri" av bilen ved Colosseum for å fullføre den italienske følelsen.
 • Dette avanserte settet er en del av en utrolig samling av autentiske LEGO modellbiler og andre ikoniske gjenstander som tilbyr avslappende "alenetid" med bygging og imponerende blikkfangere du kan stille ut.
 • Mer erfarne tenåringer og voksne byggere vil elske å få denne Fiat 500-modellbilen som gave til bursdagen, jul eller en annen anledning.
 • Denne byggbare modellen er over 11 cm høy, 24 cm lang og 11 cm bred, og den utgjør en imponerende utstillingsmodell på egen hånd eller som del av en samling av LEGO sett.
 • Mens lekebiler drives av batterier, blir dette samleobjektet drevet av ren fantasi og kreativitet.
 • Byggeinstruksjonene som følger med, gjenskaper det originale salgsfremmende materiellets autentiske utseende og design, med morsomme fakta om den ekte bilen, historien til Fiat-konsernet og et intervju med LEGO designeren av denne klassiske bilmodellen.
 • LEGO Creator Expert byggesett for voksne og tenåringer er utfordrende byggeoppdrag basert på ting folk liker, deriblant klassiske biler, autentiske bygninger, tivoli og mye mer.
 • Siden 1958 har LEGO klosser blitt testet etter de høyeste bransjestandardene for å sikre ensartethet og kompatibilitet samt at de kobles til og fra hverandre enkelt hver gang.
 • I LEGO konsernet tester vi LEGO deler ved å slippe dem i bakken, varme opp, klemme, vri og analysere dem for å kontrollere at alle våre avanserte LEGO sett oppfyller verdens strengeste standarder for sikkerhet og kvalitet.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Fiat 500
SKU
10271
EAN
5702016667981
Deler
960
Tema
LEGO Icons, LEGO Creator Expert
Alder
16+ år
LEGO pris
699 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.