LEGO Old Trafford – Manchester United 10272

Bygg og vis frem en fantastisk detaljert Old Trafford-modell

lego 10272 old trafford manchester united
 • 3898 Deler
 • LEGO Icons Tema
 • 10272 SKU

Manchester United-fans vil elske å bygge denne store LEGO settmodellen av Old Trafford (10272) for å vise sin lojalitet til en av verdens mest berømte fotballklubber. Byggesettet for dette LEGO fotballstadionet er en morsom utfordring for å skape en spektakulær praktmodell. Den ultimate Manchester United-gaven. Manchester United-fans kan vise frem denne Old Trafford-kopien hjemme eller på …

Les mer...

Priser LEGO Old Trafford – Manchester United 10272

Lego.com LEGO.com 3 199 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Icons

Beskrivelse LEGO Old Trafford – Manchester United 10272

Manchester United-fans vil elske å bygge denne store LEGO settmodellen av Old Trafford (10272) for å vise sin lojalitet til en av verdens mest berømte fotballklubber. Byggesettet for dette LEGO fotballstadionet er en morsom utfordring for å skape en spektakulær praktmodell.

Den ultimate Manchester United-gaven
Manchester United-fans kan vise frem denne Old Trafford-kopien hjemme eller på kontoret. Dette LEGO Creator sportssettet kommer for salg i februar 2020, samme år som stadionet ferier sitt 110-årsjubileum. Dette byggesettet for voksne har flere stemningsfulle detaljer, deriblant spillertunnelen og statuen United Trinity.

Gi liv til lidenskapene dine med avanserte LEGO sett! LEGO
Creator Expert avanserte byggesett gjør det mulig for voksne å konstruere modeller basert på noen av deres største lidenskaper, deriblant biler, bygninger og stadioner. Når den utfordrende og morsomme byggeopplevelsen er fullført, er disse samlermodellene laget av byggeklosser iøynefallende både hjemme og på kontoret.

 • Et spektakulær byggesett for voksne til å lage en detaljert modell av Old Trafford. Den perfekte Manchester United-gaven til fans som ønsker å vise sin evige støtte ved å sette dette LEGO fotballstadionet på utstilling.
 • En byggesett som er en tro kopi av Old Trafford i målestokk 1:600. Dette LEGO fotballstadionet er et morsomt og givende prosjekt, og lar fansen gjenoppleve sine lykkelig minner fra Manchester United med denne detaljerte modellen.
 • Den første muligheten til å konstruere en kopi av Manchester Uniteds Old Trafford av å byggeklosser. Vis frem dette prakteksemplaret av et LEGO fotballstadion hjemme eller på kontoret.
 • Dette LEGO fotballsettet for voksne på 3898 deler er en unik Manchester United-gave. Dette er et langvarig og tilfredsstillende prosjekt som tilbyr byggerne virkelighetsflukt og muligheten til å vise sin lidenskap for klubben.
 • Old Trafford – Manchester United LEGO fotballstadionet er 18 cm høyt, 47 cm langt og 39 cm bredt. Den perfekte størrelsen til å inneholde autentiske detaljer, deriblant spillertunnelen og en statue av sir Alex Ferguson.
 • Dette avanserte byggesettet krever ingen batterier, så sluttsignalet vil aldri lyde på dette LEGO fotballstadionet.
 • Dette LEGO settet gir den ultimate byggeopplevelsen, og enkle, trinnvise instruksjoner veileder deg gjennom den givende prosessen.
 • LEGO Creator Expert modell avanserte byggesett gjør det mulig for voksne å kose seg med utfordrende prosjekter for å bygge samleobjekter basert på noen av deres største lidenskaper, deriblant biler, bygninger og stadioner.
 • LEGO byggeklosser har oppfylt bransjens strengeste standarder i over 60 år, noe som sikrer at de alltid er ensartede, kompatible og enkelt kan trekkes fra hverandre hver eneste gang.
 • Du vet at du er trygg med LEGO. Klossene og delene våre har blitt testet utrettelig, og oppfyller de strengeste standardene for sikkerhet og kvalitet.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Old Trafford – Manchester United
SKU
10272
EAN
5702016667998
Deler
3898
Tema
LEGO Icons, LEGO Creator Expert
Alder
16+ år
LEGO pris
3 199 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.