LEGO Spøkelseshus 10273

Sjeldne

En gruelig gyal modell

lego 10273 spkelseshus
 • 3231 Deler
 • LEGO Creator Expert Tema
 • 10273 SKU

Har du sans for spøkelser, skrømt og skumle lyder i nattemørket, har vi et helt spesielt sett til deg: LEGO Spøkelseshus (10273). La hverdag være hverdag, og legg i stedet ut på en ekstraordinær oppdagelsesferd, hvor overraskelsene og funksjonene står i kø i et spennende byggeprosjekt. Skummelt realistiske detaljer. Ta deg god tid når du bygger …

Les mer...

Priser LEGO Spøkelseshus 10273

Proshop.no Proshop.no -12% 2 975 kr Kjøp
LEGO.com LEGO.com -6% 3 199 kr Kjøp
Lekia.no Lekia.no -6% 3 199 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Creator Expert

Beskrivelse LEGO Spøkelseshus 10273

Har du sans for spøkelser, skrømt og skumle lyder i nattemørket, har vi et helt spesielt sett til deg: LEGO Spøkelseshus (10273). La hverdag være hverdag, og legg i stedet ut på en ekstraordinær oppdagelsesferd, hvor overraskelsene og funksjonene står i kø i et spennende byggeprosjekt.

Skummelt realistiske detaljer
Ta deg god tid når du bygger denne imponerende modellen av et spøkelseshus. Etterpå kan du utforske de intrikate detaljene innvendig. Huset kan åpnes opp så det blir lett å utforske innvendig. Her finner du alt fra en fungerende fritt fall-bane til automatiske dører øverst i tårnet. Hjemsøkte inngangsdører for skummel effekt Med LEGO Powered Up komponenter (selges separat) kan du kontrollere heisen via Powered Up appen.

Et vilt spennende byggeprosjekt
Spøkelseshus settet er en del av en serie med LEGO byggesett for voksne med sans for smart design. Denne modellen er også perfekt som gave til bursdag, jul eller andre anledninger.

Vi har introdusert ny innpakking av sett for voksne byggere slik at det blir lettere å finne produkter etter interesse og lidenskap. LEGO-settene bringer ikoner innen sport, film, kunst, kjøretøy, landemerker og fornøyelsesplasser til live. Den nye innpakkingen viser tydelig hvilken interesse hvert produkt relateres til, og vi har bestemt å legge ned Creator Expert-merket. Selv om merket ikke vil vises på kommende innpakking og i kommunikasjon, vil produktutvalget vårt fremdeles inneholde de samme avanserte samlebyggesettene som garanterer flere timer med moro.

 • Den skumle modellen LEGO Spøkelseshus (10273) byr på timevis med underholdning for alle som liker å slappe av med byggeprosjekter. Bygg det hjemsøkte huset før du utforsker alle de spennende funksjonene og flotte detaljene.
 • Hvem har sagt at bare barn skal ha det gøy med skumle leker? Dette byggesettet er laget for voksne, men inneholder mange lekne detaljer, inkludert en fritt fall-bane, hjemsøkte inngangsdører og et forhekset maleri.
 • Hvis du liker vakre detaljer, kommer du garantert til å stille ut denne flotte spøkelseshusmodellen. Oppgrader spøkelseshuset med LEGO Powered Up komponenter (selges separat), så kan du kontrollere heisen via appen.
 • Settet Spøkelseshus er perfekt for spøkelsesjegere, våghalser og voksne LEGO fans og er en perfekt bursdagsgave til en spøkelsesinteressert mor, far, ektemann, kone, partner eller venn. Det er også en garantert suksess som gøyal halloween-gave.
 • Dette mørke, hjemsøkte herskapshuset er over 68 cm høyt, 25 cm bredt og 25 cm dypt, noe som gjør det til et utfordrende byggesett for voksne og en flott utstillingsmodell.
 • Det følger med et batteri til lysklossen som gir belysning i huset. Du kan også motorisere modellen ved hjelp av én 88009 og to 88008 Powered Up komponenter (selges separat).
 • Settet inneholder flotte byggeinstruksjoner som veileder og inspirerer.
 • Settet er med i en serie med inspirerende LEGO byggesett designet for voksne, LEGO byggefans og hobbybyggere med sans for vakker design og elegante LEGO modeller.
 • LEGO byggeklosser oppfyller bransjens strengeste standarder. De er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen – og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO klosser og deler testes grundig for å sikre at hvert eneste byggesett oppfyller de strengeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder. Derfor kan du være trygg på at denne modellen er konstruert for å vare.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Spøkelseshus
SKU
10273
EAN
5702016668001
UPC
673419322171
Deler
3231
Tema
LEGO Creator Expert, LEGO Icons
Alder
18+ år
Status
Ikke lenger i produksjon
LEGO pris
3 400 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.