LEGO Ghostbusters ECTO-1 10274

Hva vil du bygge ECTO-1!

lego 10274 ghostbusters ecto 1
 • 2352 Deler
 • LEGO Icons Tema
 • 10274 SKU

Digger du Ghostbusters? Da har vi modellen for deg – LEGO Ghostbusters ECTO-1! Gi deg selv en avstressende og engasjerende byggeopplevelse med denne LEGO versjonen av den ombygde 1959 Cadillac Miller-Meteor-ambulansen fra Ghostbusters-kinofilmene. Skummelt realistiske detaljer. Modellen av ECTO-1 er basert på filmen Ghostbusters: Afterlife og er utstyrt med fungerende styring, falluke, spøkelsesfelle, uttrekkbart, bakmontert sete …

Les mer...

Priser LEGO Ghostbusters ECTO-1 10274

Proshop.no Proshop.no -25% 2 147 kr Kjøp
LEGO.com LEGO.com -11% 2 549 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Icons

Beskrivelse LEGO Ghostbusters ECTO-1 10274

Digger du Ghostbusters? Da har vi modellen for deg – LEGO Ghostbusters ECTO-1! Gi deg selv en avstressende og engasjerende byggeopplevelse med denne LEGO versjonen av den ombygde 1959 Cadillac Miller-Meteor-ambulansen fra Ghostbusters-kinofilmene.

Skummelt realistiske detaljer
Modellen av ECTO-1 er basert på filmen Ghostbusters: Afterlife og er utstyrt med fungerende styring, falluke, spøkelsesfelle, uttrekkbart, bakmontert sete til en skytter, protonryggsekk og kule detaljer som den ikoniske Ghostbusters-logoen.

Et byggeprosjekt spesielt for deg
Du trenger ikke en samling med LEGO sett for å ha glede av dette modellbilsettet. Alt du trenger er litt bordplass og kanskje Ghostbusters-kjenningsmelodien på anlegget. Dette LEGO bilsettet er en del av en inspirerende samling med LEGO byggesett for voksne med sans for design. Settet er den perfekte Ghostbusters-gaven til deg selv eller modellbil-byggeren i ditt liv.

 • Dette er det ultimate ECTO-1 byggesettet for fans av LEGO klosser og Ghostbusters, som drømmer om et nytt og engasjerende modellbil-prosjekt de kan fordype seg i.
 • Dette er ingen Ghostbusters leke. Det er et bilbyggesett for voksne og har fungerende styring, falluke, spøkelsesfelle, uttrekkbart sete til en skytter, en mobil «spøkelsessensor» og annet registreringsutstyr for paranormal aktivitet.
 • Er du opptatt av detaljer? Med detaljer som buet frontrute, modulært ratt og kloss med Ghostbusters logo vil denne fantastisk realistiske modellen ta seg flott ut både hjemme og på kontoret.
 • Perfekt for både Ghostbusters fans og LEGO tilhengere. Modellen av bilen ECTO-1 byr på timevis med underholdning og er en byggeopplevelse spesielt skreddersydd for voksne. En flott gave for alle som har sans for modellbil-bygging.
 • ECTO-1 er over 22,5 cm høy, 47 cm lang og 16,5 cm bred. Den er stappfull av realistiske detaljer som gjør den til en flott utstillingsmodell.
 • Du trenger ikke batterier for å ha glede av denne byggbare modellen – den drives nemlig av ren ektoplasma (neida, bare tuller).
 • Den flotte instruksjonsveiledningen inneholder både en trinnvis byggeguide og designinformasjon om den detaljerte modellen og historien bak ECTO-1 (Kun på engelsk. Andre språk kan lastes ned fra LEGO.com/ecto-1-book).
 • Modellen er med i en serie med inspirerende LEGO byggesett designet for LEGO byggefans og hobbybyggere med sans for vakker design og elegante arkitektur.
 • LEGO byggeklosser oppfyller bransjens strengeste standarder. De er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen – og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO klosser og deler testes grundig for å sikre at hvert eneste byggesett oppfyller de strengeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder. Derfor kan du være trygg på at denne suvenirmodellen er like robust som den er flott.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Ghostbusters ECTO-1
SKU
10274
UPC
673419322188
Deler
2352
Tema
LEGO Icons, LEGO Creator Expert
Alder
18+ år
LEGO pris
2 850 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.