LEGO Colosseum 10276

Sjeldne

Gjenskap Romas ikoniske bygg med dette kolossale settet

lego 10276 colosseum
 • 9036 Deler
 • LEGO Icons Tema
 • 10276 SKU

Ingen andre byggverk i verden kan måle seg med majestetiske Colosseum. Ta en pause fra hverdagen med den største LEGO modellen noensinne (per november 2020). Den episke modellen av Colosseum består av 9036 deler og gjengir hver del av den berømte konstruksjonen i stor detalj. Den nordlige delen av ytterveggens fasade med sine ikoniske buer …

Les mer...

Priser LEGO Colosseum 10276

LEGO.com LEGO.com -5% 5 899 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Icons

Beskrivelse LEGO Colosseum 10276

Ingen andre byggverk i verden kan måle seg med majestetiske Colosseum. Ta en pause fra hverdagen med den største LEGO modellen noensinne (per november 2020). Den episke modellen av Colosseum består av 9036 deler og gjengir hver del av den berømte konstruksjonen i stor detalj. Den nordlige delen av ytterveggens fasade med sine ikoniske buer og autentiske detaljer gjenskapes på realistisk vis. Modellen er i tre etasjer og er utsmykket med søyler av den doriske, joniske og korintiske søyleorden, mens toppen er dekorert med korintiske pilastere.

En imponerende utstillingsmodell
LEGO Colosseum (10276) står på en oval utstillingssokkel, slik at den kan beundres fra alle vinkler. Dette er en av de største LEGO modellene noensinne, men den er likevel lett å løfte, slik at det går an å kikke gjennom buegangene fra alle sider.

Et byggeprosjekt å bli glad av
Modellen av Collosseum er en del av en samling med LEGO modeller for voksne med sans for vakker arkitektur og gjennomtenkt design. Den er også fin som gave til arkitekturentusiaster og LEGO fans.

 • Med det fantastiske settet LEGO Colosseum (10276) kan du bygge din egen modell av Romas mektige Colosseum.
 • Modellen består av utrolige 9036 deler, er det største LEGO settet noensinne (per november 2020) og byr på timevis med avslappende bygging for voksne som liker byggesett.
 • Alle som liker arkitektoniske byggemodeller, vil like den fantastisk detaljerte modellen av Colosseum. Modellen er i tre etasjer og er utsmykket med søyler av den doriske, joniske og korintiske søyleorden.
 • Er du på utkikk etter en spesiell gave til arkitekturinteresserte venner og kjente? Da er dette byggesettet perfekt – det byr på timevis med praktisk og gøyal bygging, og resultatet er en spektakulær utstillingsmodell av Colosseum.
 • Denne modellen av Colosseum er over 27 cm høy, 52 cm bred og 59 cm dyp. Med sine 9036 deler er dette et av verdens største LEGO sett, men det er likevel lett å løfte og snu på.
 • Romerne trengte ikke batterier – det gjør ikke du heller! Fantasiens kraft ligger til grunn for denne Colosseum modellen, og det gjør batterier overflødig.
 • Denne modellen for voksne inkluderer flotte byggeinstruksjoner og inspirerende informasjon om modellens design og historie.
 • Modellen er med i en serie med inspirerende LEGO byggesett LEGO byggefans og hobbybyggere med sans for elegant design, vakker arkitektur og detaljerte modeller.
 • LEGO byggeklosser oppfyller bransjens strengeste standarder. De er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen – og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO klosser og deler testes grundig for å sikre at hvert eneste byggesett oppfyller de strengeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder. Derfor kan du være trygg på at denne arkitekturmodellen er konstruert for å vare.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Colosseum
SKU
10276
EAN
5702016668032
UPC
673419322201
Deler
9036
Tema
LEGO Icons, LEGO Creator Expert
Alder
18+ år
Status
Ikke lenger i produksjon
LEGO pris
6 200 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.