LEGO 10277 Krokodillelokomotiv

Sjeldne

Bygg og still ut et ikon fra jernbanens gullalder

lego 10277 krokodillelokomotiv
 • 1271 Deler
 • LEGO Creator Expert Tema
 • 10277 SKU

Gi deg selv en pause fra hverdagen med dette engasjerende byggeprosjektet. Hvis du er en av dem som er evig interessert i togbyggesett, vil du elske å kunne gjenskape dette fantastisk detaljerte vintage-ikonet fra jernbanens gullalder – Grønn krokodille. Imponerende fokus på detaljer. Denne vakre LEGO modellen er en realistisk gjengivelse av lokomotivet Grønn krokodille – …

Les mer...

Priser LEGO 10277 Krokodillelokomotiv

Dette produktet er ikke tilgjengelig.

Vis flere sett med LEGO Creator Expert

Beskrivelse LEGO 10277 Krokodillelokomotiv

Gi deg selv en pause fra hverdagen med dette engasjerende byggeprosjektet. Hvis du er en av dem som er evig interessert i togbyggesett, vil du elske å kunne gjenskape dette fantastisk detaljerte vintage-ikonet fra jernbanens gullalder – Grønn krokodille.

Imponerende fokus på detaljer
Denne vakre LEGO modellen er en realistisk gjengivelse av lokomotivet Grønn krokodille – et lokomotiv som ble konstruert med utgangspunkt i Class Ce 6/8 II-lokomotivet som ble produsert for Schweizerische Bundesbahnen (Sveitsiske jernbaner) mellom 1919 og 1927. Den spennende modellen har en bevegelig strømavtaker og drivstenger som beveger seg i takt med at hjulene går rundt. Med de to minifigurene vekkes historien om dette ikoniske lokomotivet til live, og du kan ta av taket for å få tilgang til førerrommet. Du kan også motorisere lokomotivet ved hjelp av Powered Up komponenter (selges separat).

Tilfredsstill byggeinteressen din
Settet Grønn krokodille (10277) er en del av en samling med LEGO modellbyggesett for voksne med sans for vakker design. Settet passer også godt som gave til alle som liker modelltog.

 • Modellsettet LEGO Grønn krokodille (10277) passer perfekt til voksne som har lyst til å bygge en modell av et vintage-tog, og til alle som elsker tog og har lyst på et nytt hobbyprosjekt.
 • Få en engasjerende utfordring med dette byggbare modelltoget. Etterpå kan du utforske alle detaljene og funksjonene som er inkludert som en hommage til det klassiske krokodillelokomotiv-toget.
 • Modellen har det opprinnelige lokomotivets fantastiske detaljer og autentiske funksjoner. Med to LEGO minifigurer med verktøy, en utstillingsskinnegang og plakett har modellen mye å by på også etter at den er ferdig bygget.
 • Dette byggesettet for voksne er perfekt for modelltog-entusiaster, togelskere og LEGO tilhengere. Settet er flott som kreativ gave eller bursdagspresang til alle som drømmer om en avstressende byggeopplevelse.
 • Togmodellen er over 16 cm høy, 52 cm lang og 8 cm bred og tar seg flott ut som utstillingsmodell.
 • Settet krever ikke batterier, så byggeopplevelsen kommer raskt i gang. Du kan også motorisere lokomotivet ved hjelp av én 88009 og én 88013 Powered Up komponent (selges separat).
 • Dette byggesettet for voksne inkluderer en flott byggeveiledning som også inneholder inspirerende detaljer om modellens design.
 • Modellen er med i en serie med inspirerende LEGO modellbyggesett for voksne LEGO byggefans og hobbybyggere med sans for elegant design, vakker arkitektur og detaljerte modeller.
 • LEGO byggeklosser oppfyller bransjens strengeste standarder. De er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen – og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO klosser og deler testes grundig for å sikre at hvert eneste byggesett oppfyller de strengeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder. Derfor kan du være trygg på at dette settet er konstruert for å vare.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Krokodillelokomotiv
SKU
10277
EAN
5702016757460
Deler
1271
Tema
LEGO Creator Expert, LEGO Icons
Alder
18+ år
Status
Ikke lenger i produksjon
LEGO pris
1 349 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.