LEGO Volkswagen T2 campingbil 10279

En samlermodell som hyller reiselysten

LEGO 10279 Volkswagen T2 campingbil
 • 2207 Deler
 • LEGO Icons Tema
 • 10279 SKU

Den velkjente Volkswagen T2 Camper kommer til live i LEGO 10279. Dette omfattende LEGO-settet er fylt med morsomme detaljer og overraskende tillegg som vil fortrylle alle LEGO- og Volkswagen-fans. Hva med den detaljerte innredningen, stoffgardinene og pop-up-teltet i stoff? LEGO Volkswagen T2 Camper skriker etter eventyr. Hvilke reiser vil du oppleve med denne fantastiske og autentiske …

Les mer...

Priser LEGO Volkswagen T2 campingbil 10279

Lego.com LEGO.com 1 799 kr Kjøp
Proshop.no Proshop.no 2 154 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Icons

Beskrivelse LEGO Volkswagen T2 campingbil 10279

Den velkjente Volkswagen T2 Camper kommer til live i LEGO 10279. Dette omfattende LEGO-settet er fylt med morsomme detaljer og overraskende tillegg som vil fortrylle alle LEGO- og Volkswagen-fans. Hva med den detaljerte innredningen, stoffgardinene og pop-up-teltet i stoff?

LEGO Volkswagen T2 Camper skriker etter eventyr. Hvilke reiser vil du oppleve med denne fantastiske og autentiske strukturen?

Tilbake i tid med LEGO 10279

Har du noen gang vært ute på veien i en ekte Volkswagen bobil? Eller er du bare en stor fan av disse unike varebilene? Uansett hvilke minner du har fra disse varebilene, vil du ha mye moro med å bygge dette retrokjøretøyet.

Du vil umiddelbart kjenne igjen den store frontruten og skyvedøren. Du kan til og med åpne panseret og se varebilens motor. Kjøkkenet i LEGO Volkswagen T2 Camper har vask, kjøleskap og gasskomfyr.

Et sammenleggbart bord og en sammenleggbar sengebenk mangler heller ikke. Bobilen har alt du trenger for å oppleve fantastiske eventyr.

Nye LEGO-deler

Det er ikke bare Volkswagen-fans som vil nyte denne retrokonstruksjonen, LEGO-fans vil også ha mye moro med Volkswagen-bilen. LEGO har faktisk designet alle slags nye LEGO-deler spesielt for dette kjøretøyet.

For eksempel har dekkene fått ny form og deler som frontruten og pop-up-teltet i stoff er også unike. Med mer enn 2200 klosser totalt, er dette en byggeutfordring du sent vil glemme.

Gjør det personlig

Den blå-hvite fargen på Volkswagen T2 Camping Bus er veldig karakteristisk for dette kjøretøyet. Vil du gi bussen et personlig preg? Med de medfølgende blomsterklistremerkene kan du dekorere bussen slik du vil. Etterpå er det enda morsommere å plassere bussen på et fint sted i hjemmet.

Campingbussen er 15 centimeter høy, 35 centimeter lang og 14 centimeter bred. Det blir et skikkelig blikkfang i rommet. Har du allerede et godt sted for det?

Bli overrasket

LEGO Volkswagen T2 Camper vil aldri slutte å forbløffe deg. Enten det er surfebrettet, reservehjulet, de sammenleggbare setene eller det fungerende rattet, vil du oppdage noe nytt hver gang med dette LEGO-settet. Dette gjør også LEGO Volkswagen T2 bobil til en ideell gave til alle Volkswagen- og LEGO-fans.

Det er en flott byggeopplevelse som du vil nyte i timevis etterpå. Eller nyt utsikten fra din egen Volkswagen bobil om og om igjen. Drømmer du allerede om nye eventyr?

 • Bygg en realistisk LEGO modell av campingbilen Volkswagen T2. Gled deg over alle de autentiske detaljene og finessene på denne flotte utstillingsmodellen av en ekte klassiker.
 • Sjekk ut autentiske designdetaljer, inkludert den store, velkjente frontruten og skyvedøren på siden. Test ut det fungerende rattet, og åpne panseret for å undersøke motoren.
 • Volkswagen-modellen har mange funksjoner og finesser, inkludert stoffgardiner, hev- og senkbart stofftelt-tak, surfebrett og to solstoler.
 • Modellen er designet for voksne LEGO byggere og campingbil-entusiaster. Den byr på en engasjerende byggeopplevelse og passer perfekt som gave til VW-campingbilfans.
 • Modellen er 15 cm høy, 35 cm lang og 14 cm bred og er et flott blikkfang.
 • Modellen har en slående blå og hvit fargedesign og gjør seg flott som utstillingsmodell. Gjør campingbilen personlig med klistremerker med Flower Power-motiver.
 • Innredningen inkluderer campingkjøkken med gassovn, kjøkkenvask, kjøleskap, utsvingbart bord og en innfellbar seng i «rock and roll»-stil.
 • Settet LEGO Volkswagen T2 campingbil inngår i en serie med kreative byggesett for voksne byggefans som setter pris på slående design, komplekse detaljer og elegant arkitektur.
 • LEGO byggeklossene er laget av materialer av høy kvalitet. De er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen, og slik har det vært helt siden 1958.
 • Alle LEGO deler er laget med fokus på sikkerhet og kvalitet. Alle deler testes grundig, slik at du kan være trygg på at du får en modell som er like solid som den er vakker.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Volkswagen T2 campingbil
SKU
10279
EAN
5702016913736
Deler
2207
Tema
LEGO Icons, LEGO Creator Expert
Alder
18+ år
LEGO pris
1 799 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.