LEGO Blomsterbukett 10280

La kreativiteten blomstre

lego 10280 blomsterbukett
 • 756 Deler
 • LEGO Creator Expert Tema
 • 10280 SKU

Det er alltid koselig å gi eller få blomster. Ser du etter en blomstergave som er litt utenom det vanlige, er settet LEGO blomsterbukett (10280) noe for deg. Enten du vil overraske en du er glad i eller ønsker en kreativ utfordring selv, byr dette blomsterbukett-byggesettet på en herlig avslappende og estetisk tiltalende opplevelse. Den …

Les mer...

Priser LEGO Blomsterbukett 10280

Proshop.no Proshop.no -47% 437 kr Kjøp
LEGO.com LEGO.com -10% 749 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Creator Expert

Beskrivelse LEGO Blomsterbukett 10280

Det er alltid koselig å gi eller få blomster. Ser du etter en blomstergave som er litt utenom det vanlige, er settet LEGO blomsterbukett (10280) noe for deg. Enten du vil overraske en du er glad i eller ønsker en kreativ utfordring selv, byr dette blomsterbukett-byggesettet på en herlig avslappende og estetisk tiltalende opplevelse. Den ferdige blomsterbukett-modellen muntrer opp ethvert rom med sin fargeprakt. De justerbare stilkene gjør at buketten passer i alle slags vaser.

Profesjonell blomsterdekoratør
Alle detaljene er laget av LEGO komponenter og kan tilpasses for å gi en unik utstillingsmodell. De fleste blomstene har kronblader som kan justeres, slik at du kan forme buketten som du vil. Stilkene kan tas fra hverandre og settes sammen for å gjøre blomstene kortere eller lengre. Settet er en del av LEGO Botanical serien for voksne og inkluderer flere plantebaserte plastelementer laget av sukkerrør som er bærekraftig dyrket.

 • Byggesettet LEGO blomsterbukett (10280) er unikt som gave eller som avslappende byggeprosjekt, hvor du bygger en utstillingsmodell som kun består av LEGO deler. Vasen følger ikke med.
 • Denne spennende og fargerike blomsterbuketten er inspirert av ekte blomster som roser, løvemunn, valmuer, asters, prestekrager og ulike gresstyper.
 • La fantasien blomstre med elementer som kan tilpasses. Du kan justere både kronblader og grønne blader samt forkorte og forlenge stilkene for å skape den perfekte buketten til hjemmet ditt.
 • Leter du etter en ekstra fin gave til bursdager, jubileer eller andre spesielle anledninger? LEGO blomsterbukett er en helt unik gave som passer perfekt til både venner og familie, og som gave til deg selv uansett anledning.
 • Stilkene har forskjellige lengder. Et eksempel er løvemunn-blomsten som med sin rette stilk er 36 cm høy.
 • Settet byr på blomster i helt nye former og farger, og LEGO blomsterbukett faller garantert i smak hos voksne LEGO fans.
 • Blomstene består av over 17 uvanlige LEGO elementer og har kronblader med realistiske former og farger som til sammen skaper en modell som garantert vekker oppsikt.
 • LEGO blomsterbukett er en del av LEGO Botanical serien. Denne banebrytende produktserien inkluderer flere plantebaserte plastelementer laget av sukkerrør som er bærekraftig dyrket.
 • LEGO komponenter oppfyller strenge bransjekrav. De er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre, og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO komponenter kastes i bakken, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Blomsterbukett
SKU
10280
UPC
673419340526
Deler
756
Tema
LEGO Creator Expert, LEGO Icons
Alder
18+ år
LEGO pris
830 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.