LEGO adidas Originals Superstar 10282

Superkul superstjerne

LEGO 10282 adidas Originals Superstar - 20210615
 • 731 Deler
 • LEGO Diverse Tema
 • 10282 SKU

Utvid joggeskosamlingen din med den tøffe modellen LEGO adidas Originals Superstar (10282). Med dette fullstendig originale LEGO settet får du muligheten til å gjenskape den ikoniske joggeskoen av LEGO elementer, og resultatet er en utstillingsmodell som garantert får i gang samtalen. Autentiske Superstar-detaljer. Akkurat som på virkelighetens joggesko har LEGO modellen adidas Originals Superstar grafikken, skjelltåen, …

Les mer...

Priser LEGO adidas Originals Superstar 10282

Lego.com LEGO.com 839 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Diverse

Beskrivelse LEGO adidas Originals Superstar 10282

Utvid joggeskosamlingen din med den tøffe modellen LEGO adidas Originals Superstar (10282). Med dette fullstendig originale LEGO settet får du muligheten til å gjenskape den ikoniske joggeskoen av LEGO elementer, og resultatet er en utstillingsmodell som garantert får i gang samtalen.

Autentiske Superstar-detaljer
Akkurat som på virkelighetens joggesko har LEGO modellen adidas Originals Superstar grafikken, skjelltåen, trefoil-logoen og taggete 3-Stripes-detaljer. Høyre eller venstre sko? Du bestemmer! Settet inneholder 17 ekstra LEGO elementer, slik at du kan velge om du vil bygge en høyresko eller en venstresko. Settet inkluderer dessuten skolisser og en autentisk skoeske for ekstra realisme.

Et byggeprosjekt spesielt for deg
Settet er en del av en serie med LEGO byggesett for voksne. Modellen har en utstillingssokkel med skilt og vil garantert falle i smak hos alle som liker adidas- og streetwear-samlerprodukter, samt voksne LEGO byggere.

 • Med LEGO adidas Originals Superstar 10282 modellsett for voksne kan du bygge og vise fram en av verdens mest ikoniske og kjente joggesko.
 • Modellen har autentiske detaljer som den berømte skjelltåen, de tre taggete stripene, adidas-logoen på pløsen og annen Originals Superstar-grafikk.
 • LEGO modellen er en gøyal og realistisk hyllest til den originale adidas-joggeskoen, og settet inkluderer en autentisk skoeske og skolisser.
 • Leter du etter den perfekte gaven til adidas-fans? Dette modellsettet passer til alle som liker streetwear-samlerprodukter, samt alle voksne LEGO byggere som ønsker seg et unikt prosjekt.
 • Modellen er 12 cm høy, 27 cm lang og 9 cm bred.
 • Utstillingmodellen inkluderer sokkel med skilt og vil være et flott blikkfang både hjemme og på kontoret.
 • Inkluderer ekstra LEGO elementer som gjør at du kan velge om du vil bygge en høyresko eller en venstresko.
 • Dette LEGO adidas Originals Superstar settet er en del av en serie med byggesett for voksne LEGO byggeentusiaster som setter pris på slående design og fokus på detaljer.
 • LEGO byggeklosser er laget av materialer av høy kvalitet. De er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre – slik har det vært siden 1958.
 • Hos LEGO kommer sikkerhet og kvalitet alltid først. Alle deler testes grundig, slik at du kan være trygg på at du får en modell som er like solid som den er vakker.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO adidas Originals Superstar
SKU
10282
EAN
5702016914030
UPC
673419340281
Deler
731
Tema
LEGO Diverse
Alder
18+ år
LEGO pris
839 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.