LEGO NASA-romfergen Discovery 10283

Utforsk galaksen og verdensrommet

lego 10283 nasa romfergen discovery
 • 2354 Deler
 • LEGO Icons Tema
 • 10283 SKU

Skyt ut i verdensrommet med dette fantastiske LEGO-settet. Med LEGO 10283 kan du ikke bare gjenoppbygge den legendariske romfergen Discovery, men også det verdensberømte Hubble-romteleskopet. Settet består av ikke mindre enn 2354 deler og vil garantert gi mange timer med byggeglede. Men selv etter bygging vil du kunne glede deg over denne ekstraordinære strukturen i lang …

Les mer...

Priser LEGO NASA-romfergen Discovery 10283

Proshop.no Proshop.no -9% 2 137 kr Kjøp
LEGO.com LEGO.com -9% 2 149 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Icons

Beskrivelse LEGO NASA-romfergen Discovery 10283

Skyt ut i verdensrommet med dette fantastiske LEGO-settet. Med LEGO 10283 kan du ikke bare gjenoppbygge den legendariske romfergen Discovery, men også det verdensberømte Hubble-romteleskopet.

Settet består av ikke mindre enn 2354 deler og vil garantert gi mange timer med byggeglede. Men selv etter bygging vil du kunne glede deg over denne ekstraordinære strukturen i lang tid. Oppdag alle de autentiske detaljene, lek med alle de bevegelige delene og begi deg ut på en uforglemmelig romreise.

Et legendarisk kjøretøy

Romfergen Discovery er en legendarisk romferge. Ikke bare har denne NASA-romfergen vært på flere oppdrag enn noen annen romferge, men Discovery har også vært med på å bygge den internasjonale romstasjonen.

Discovery satte også Hubble-romteleskopet i bane. Alle disse eventyrene, og mye mer, kan du nå gjenoppleve hjemme med din egen versjon av Discovery. Å bygge romraketten er et ekte oppdrag. Konstruksjonen er full av overraskende detaljer, som en bevegelig robotarm og en svært detaljert cockpit.

Du kommer til å ha mye moro med dette, men det er også morsomt å se på raketten i detalj i etterkant. Til og med LEGO Hubble har bevegelige solcellepaneler, akkurat som den ekte Hubble. Beundre den fremmede verdenen disse strukturene utgjør.

Et ekte blikkfang

En så vakker konstruksjon som LEGO 10283 er naturligvis noe du vil dele med andre. Derfor kommer Discovery med flere forskjellige posisjoner. Du kan stolt vise romfergen på kontoret eller hjemme.

Du kan velge hvordan du vil presentere Hubble. Dette kan gjøres sammen med romfergen, men romteleskopet kan også plasseres separat. Det kommer helt an på hva du synes er best eller hva du har plass til. På denne måten kan du og alle dine besøkende nyte den imponerende oppdagelsen. Denne NASA-romraketten er en del av LEGO-romsamlingen.

Blant annet er den internasjonale romstasjonen og Apollo 11 Lunar Lander inkludert i denne samlingen. Utvid samlingen av romvesener med Discovery, eller begynn å samle disse fascinerende settene.

En fantastisk gave til entusiasten

Discovery er et flott sett å gi som gave til ethvert rom- og LEGO-entusiast. LEGO 10283 er et modellbyggesett for voksne som garantert vil glede deg. LEGO-fans vil sette pris på den engasjerende byggeutfordringen, mens rominteresserte vil beundre de autentiske detaljene til romfergen og romteleskopet.

Alle vil elske å drømme seg bort ved tanken på fjern romfart. Det er selvfølgelig også lurt å gi deg selv en gave. Føl deg som en ekte astronaut og gå på oppdagelsesreise med Discovery. Klarer du utfordringen?

 • Legg ut på oppdagelsesreise med modellbyggesettet LEGO NASA-romfergen Discovery (10283) for voksne.
 • Gled deg over timevis med spennende bygging, hvor du lager både romfergen Discovery og Hubble-teleskopet som ble skutt opp som en del av NASAs STS-31-romferd i 1990.
 • Sjekk ut alle de autentiske detaljene, inkludert lasterommet som kan åpnes, et landingsunderstell som kan heves, cockpiten som kan åpnes, bevegelige høyde- og balanseror, en robotarm og fem mannskapsseter.
 • LEGO modellen av Hubble-teleskopet er utstyrt med bevegelige solcellepaneler og en luke, akkurat som i virkeligheten.
 • Leter du etter den perfekte gaven til voksne som liker kreative prosjekter? Denne romferge-modellen faller garantert i smak hos romfartsentusiaster og alle andre som liker engasjerende og utfordrende byggeprosjekter.
 • Settet inkluderer en forseggjort byggemanual med inspirerende designdetaljer samt flere sokler for utstilling av den iøynefallende romferge-modellen hjemme eller på kontoret.
 • Romfergen er 21 cm høy, 54 cm lang og 34 cm bred og gjør seg flott som utstillingsmodell.
 • Denne romfartsmodellen er en del av en serie med byggesett for voksne LEGO samlere som er interessert i god design. Den er perfekt som gave til voksne som liker å bygge modeller.
 • LEGO byggeklosser er laget av kvalitetsmaterialer. De er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre – og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO konsernet prioriterer sikkerhet og kvalitet fremfor alt, og derfor testes alle deler grundig, slik at du kan være trygg på at du får en modell som er like solid som den er flott.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO NASA-romfergen Discovery
SKU
10283
UPC
673419340298
Deler
2354
Tema
LEGO Icons, LEGO Creator Expert
Alder
18+ år
LEGO pris
2 350 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.