LEGO Paradisfugl 10289

Sjeldne

La kreativiteten blomstre

lego 10289 paradisfugl
 • 1173 Deler
 • LEGO Icons Tema
 • 10289 SKU

Er du glad i grønt i hjemmet, men har ikke så grønne fingre? Da er LEGO Bird of Paradise-planten noe for deg. Paradisfuglen er en av de mest fantastiske plantene i verden, og nå kan du ta med et helt spesielt eksemplar inn i hjemmet ditt. LEGO 10289 er et modellbygg med 1173 klosser. Med den …

Les mer...

Priser LEGO Paradisfugl 10289

Proshop.no Proshop.no -32% 926 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Icons

Beskrivelse LEGO Paradisfugl 10289

Er du glad i grønt i hjemmet, men har ikke så grønne fingre? Da er LEGO Bird of Paradise-planten noe for deg. Paradisfuglen er en av de mest fantastiske plantene i verden, og nå kan du ta med et helt spesielt eksemplar inn i hjemmet ditt.

LEGO 10289 er et modellbygg med 1173 klosser. Med den kan du bygge en unik paradisfuglplante for hjemmet eller kontoret ditt. Blomstene og bladene er justerbare, slik at du kan lage din egen unike plante.

Som ekte vare, men fra LEGO

LEGO Bird of Paradise-planten kan være laget av LEGO-klosser, men noen ganger ser planten fortsatt ut som den er i live. Sett modellen i lett vind og se bladene bevege seg frem og tilbake akkurat som en ekte plante. I tillegg kan du få planten til å endre utseende regelmessig ved å justere bladene og blomstene.

Vær spesielt oppmerksom på de små detaljene som gjør planten unik. For eksempel består støvdragerne til planten av lilla LEGO-sverd. LEGO-fans vil absolutt sette pris på slike detaljer.

Et blikkfang i alle rom

LEGO Bird of Paradise står i en stilig sort LEGO blomsterpotte med en diameter på omtrent 13 centimeter. Det lengste bladet er omtrent 46 centimeter høyt. På denne måten tiltrekker planten umiddelbart oppmerksomhet i ethvert rom. De vakre oransje og lilla blomstene bidrar også til dette.

Kombiner planten med andre modeller fra LEGO Botanical-kolleksjonen, f.eks. blomsterbuketten eller bonsai-treet, og lag din egen grønne LEGO-verden.

 • Det unike modellbyggesettet LEGO Paradisfugl (10289) er perfekt som gave eller engasjerende hobbyprosjekt for alle som liker blomster, planter og kreativ bygging med LEGO elementer.
 • Juster blomstene og bladene slik du vil, og skap en unik utstillingsversjon av paradisfugl-planten, komplett med svart LEGO blomsterpotte.
 • La deg overraske av den uventede bruken av LEGO elementer, for eksempel bruken av lilla LEGO sverd som støvbærere.
 • LEGO Paradisfugl passer perfekt for voksne som liker interessante LEGO byggeprosjekter. Leter du etter en topp LEGO gave til voksne? Settet passer også godt som gave til planteelskere.
 • Veiledende størrelse: Det høyeste bladet er 46 cm høyt, og blomsterpotten er 13 cm i diameter.
 • Denne vakre modellen er utstyrt med en stilig svart blomsterpotte laget av LEGO elementer, og er et blikkfang som får praten i gang, enten du har den hjemme eller på kontoret.
 • Plasser modellen i litt vind, og se den svaie akkurat som en ekte plante.
 • LEGO Paradisfugl er en modell i LEGO Botanical Collection serien. Se de andre byggesettene i serien, som inkluderer LEGO blomsterbukett (10280) og LEGO bonsai-tre (10281).
 • LEGO byggeklosser er laget av kvalitetsmaterialer. De er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre – og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO konsernet prioriterer sikkerhet og kvalitet fremfor alt, og derfor testes alle deler grundig, slik at du kan være trygg på at du får en modell som er like solid som den er flott.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Paradisfugl
SKU
10289
UPC
673419344951
Deler
1173
Tema
LEGO Icons, LEGO Creator Expert
Alder
18+ år
Status
Ikke lenger i produksjon
LEGO pris
1 370 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.