LEGO Queer Eye – leiligheten til Fab 5 10291

Lev livet med Fab 5!

lego 10291 queer eye leiligheten til fab 5
 • 974 Deler
 • LEGO Icons Tema
 • 10291 SKU

Kaller alle som elsker Netflix-serien Queer Eye! Nå er det din tur til å vise hvem du er. Bli med Fab 5 på et givende byggeprosjekt med settet LEGO Queer Eye – leiligheten til Fab 5 (10291). Oppdag de mange referansene til serien og medlemmenes ulike talenter mens du gjenskaper det detaljerte interiøret i den originale …

Les mer...

Priser LEGO Queer Eye – leiligheten til Fab 5 10291

Proshop.no Proshop.no -10% 1 210 kr Kjøp
Lego.com LEGO.com 1 349 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Icons

Beskrivelse LEGO Queer Eye – leiligheten til Fab 5 10291

Kaller alle som elsker Netflix-serien Queer Eye! Nå er det din tur til å vise hvem du er. Bli med Fab 5 på et givende byggeprosjekt med settet LEGO Queer Eye – leiligheten til Fab 5 (10291). Oppdag de mange referansene til serien og medlemmenes ulike talenter mens du gjenskaper det detaljerte interiøret i den originale takleiligheten. Her finner du en kjøkkenøy til Antoni, et klesstativ til Tan, Jonathans snurrende frisørstol og Karamos sofa og scrapbook. Og det hele er godkjent av Bobby, han hjalp nemlig til med å designe dette helt spesielle LEGO interiøret.

Nyt litt egentid
Ingen episode av Queer Eye er komplett uten en makeover. Så i tillegg til at du får med minifigurversjoner av hvert av medlemmene i Fab 5 (pluss hunden Bruley), inkluderer den byggbare modellen to minifigurer av Kathi Dooley (en veldig spesiell gjest i en veldig spesiell episode!). Det følger også med et forvandlingsrom så du kan gjenskape Kathis følelsesladde «før og etter»-øyeblikk.

 • Det er på tide å gi noe tilbake til deg selv og nyte et givende prosjekt hvor du bygger en utstillingsmodell av leiligheten til Fab 5 fra den prisvinnende Netflix-serien Queer Eye.
 • Utforsk alle de vakre og autentiske detaljene som har fått plass i settet LEGO Queer Eye – leiligheten til Fab 5 (10291), for eksempel den store TV-en, kjøkkenet, stua og velværedelen. 
 • Ren perfeksjon! Settet inkluderer minifigurutgaver av hvert av medlemmene i Fab 5, pluss en Bruley-figur. Det følger også med to minifigurer av Kathi Dooley, før og etter makeoveren.
 • Settet er en flott gave til alle som elsker TV-serien Queer Eye, og til alle som liker effekter og samleobjekter fra TV-serier.
 • Modellen er 9 cm høy, 35 cm bred og 21 cm dyp.
 • Oppdag de mange detaljene som gjenspeiler de ulike talentene til Fab 5-medlemmene, inkludert kjøkkenøya til Antoni, et klesstativ til Tan, Jonathans frisørstol, Karamos sofa og Bobbys innredningsplan.
 • Settet er et resultat av tett samarbeid mellom LEGO designerne og Fab 5. Det eksklusive byggeinstruksjonsheftet i coffeetable-format gir et inspirerende innblikk i samarbeidsprosessen.
 • Dette LEGO TV-serie-inspirerte samlersettet inngår i en serie med kreative byggesett for voksne byggefans som setter pris på slående design, komplekse detaljer og elegant arkitektur.
 • LEGO byggeklosser er laget av materialer av høy kvalitet. De er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre – slik har det vært siden 1958.
 • Hos LEGO kommer sikkerhet og kvalitet alltid først. Alle deler testes grundig, slik at du kan være trygg på at du får en modell som er like solid som den er vakker.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Queer Eye – leiligheten til Fab 5
SKU
10291
EAN
5702016914290
Deler
974
Tema
LEGO Icons, LEGO Creator Expert
Alder
18+ år
LEGO pris
1 349 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.