LEGO Leilighetene i Friends-serien 10292

Den med to leiligheter!

lego 10292 leilighetene i friends serien
 • 2048 Deler
 • LEGO Icons Tema
 • 10292 SKU

Har du fulgt eventyrene til Rachel, Ross, Joey, Phoebe, Chandler og Monica? Sitcomen Friends startet i 1994 og endte et tiår senere, men den er fortsatt umåtelig populær. Fans av serien har ofte sett episodene om og om igjen. Livene til disse vennene utspant seg i to ikoniske leiligheter i New York. Nå kan du gjenoppleve …

Les mer...

Priser LEGO Leilighetene i Friends-serien 10292

Proshop.no Proshop.no -17% 1 699 kr Kjøp
Lego.com LEGO.com 2 050 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Icons

Beskrivelse LEGO Leilighetene i Friends-serien 10292

Har du fulgt eventyrene til Rachel, Ross, Joey, Phoebe, Chandler og Monica? Sitcomen Friends startet i 1994 og endte et tiår senere, men den er fortsatt umåtelig populær. Fans av serien har ofte sett episodene om og om igjen. Livene til disse vennene utspant seg i to ikoniske leiligheter i New York.

Nå kan du gjenoppleve noen av disse eventyrene med dette LEGO 10292 Friends-settet. Byggesettet er fullt av gjenkjennelige øyeblikk fra serien. De lilla veggene i Monicas stue, hvilestolene der Joey og Chandler kunne være og fotballbordet hvor det ble spilt mange kamper kan alle gjenskapes. Til og med Joey og Chandlers kano, kylling og and er inkludert. Hvilket øyeblikk vil du gjenoppleve?

Gjenopplev ikoniske øyeblikk

Med LEGO 10292 Friends kan du gjenskape alle slags morsomme øyeblikk fra serien. Husker du da kalkunen satt på hodet til Joey? Husker du hvordan Rachel og Chandler spiste en stjålet ostekake på gangen?

Og husk den lange pinnen vennene brukte for å sjekke om Ugly Naked Guy fortsatt var i live? Du får disse og mange flere minneverdige øyeblikk med LEGO Friends-brikken. Settet består av 2048 deler og 7 minifigurer.

Hele vennegjengen

En leilighet er ikke komplett uten vennene som bor der eller kommer på besøk jevnlig. Det er derfor LEGO 10292 inkluderer minifigurene Rachel, Ross, Joey, Phoebe, Chandler og Monica.

Til og med Chandlers eks-kjæreste Janice er til stede. Husker du hvordan latteren hennes høres ut? Mange fans av serien vil alltid huske denne lyden. Alle figurene i dette LEGO-settet har på seg særegne klær, så du vil umiddelbart gjenkjenne dem. Hvilken av vennene er din favoritt?

Bygg din egen venneverden

LEGO 10292 er ikke det første LEGO Friends-settet. Det var allerede mulig å gjenskape Central Perk, den verdensberømte kafeen. Kombiner Central Perk med disse leilighetene og du kan enkelt lage din egen Friends-verden. Tross alt fant de fleste av sitcom-episodene sted på disse to stedene.

Her foregikk alt fra frierier til store slagsmål. Dette LEGO-settet får deg til å gjenoppleve det på nytt. Det er en virkelig ressurs for fans av serien. Hver gang du ser leilighetene i ditt eget hjem, vil du få et smil om munnen.

Bytt scener regelmessig eller spill favorittøyeblikkene dine på nytt. Det er selvfølgelig også mulig å lage dine egne nye Friends-historier. Hva vil Ross, Rachel, Monica, Chandler, Joey, Phoebe og Janice oppleve med deg?

 • Bygg og vis fram en troverdig LEGO kopi av Joey og Chandlers leilighet og leiligheten til Monica og Rachel, pluss gangen mellom dem, med dette LEGO settet inspirert av TV-serien Friends.
 • LEGO Leilighetene i Friends-serien (10292) er et byggesett for voksne. Det er stappfullt av autentiske detaljer og referanser fra populære episoder, til stor glede for alle som elsker Friends.
 • Sju minifigurer og masse herlig tilbehør gjenskaper minneverdige øyeblikk fra seriens historie, og får modellen til å ta seg skikkelig godt ut.
 • Settet gir voksne en fin og avslappende byggeopplevelse og er en flott hyllest til TV-serien. Det er også en super gave for alle som samler på Friends-effekter.
 • Modellen er 10 cm høy, 64 cm bred og 31 cm dyp. Er det trangt om plassen, kan teppene tas ut brukes som minimodeller.
 • Ser du hvilke ikoniske øyeblikk vi har gjenskapt i settet? Som da ostekaken gikk i gulvet, Ross ble angrepet av en katt på balkongen, eller da Joey satte fast hodet i en kalkun?
 • Autentiske møbler og interiør drar deg rett inn i Friends-universet. Her finner du Joey og Chandlers hvilestoler, Monicas grønne sofa, for ikke å snakke om Gladys, det nifse maleriet til Phoebe.
 • Settet LEGO Leilighetene i Friends-serien inngår i en serie med kreative byggesett for voksne byggefans som setter pris på slående design, komplekse detaljer og elegant arkitektur.
 • LEGO byggeklosser er laget av materialer av høy kvalitet. De er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre – slik har det vært siden 1958.
 • Hos LEGO kommer sikkerhet og kvalitet alltid først. Alle deler testes grundig, slik at du kan være trygg på at du får en modell som er like solid som den er vakker.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Leilighetene i Friends-serien
SKU
10292
UPC
673419340311
Deler
2048
Tema
LEGO Ideas
Alder
18+ år
LEGO pris
2 050 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.