LEGO Julenissebesøk 10293

Det er julaften, og julenissen er p vei!

lego 10293 julenissebesok
 • 1445 Deler
 • LEGO Icons Tema
 • 10293 SKU

Et besøk fra den eneste nissen, som ikke ville ha det! Med LEGO Julenissens besøk kan enhver juleelskers drømmer gå i oppfyllelse gang på gang. Bygg det detaljerte julehuset og nyt de mange overraskelsene. Fra det tente juletreet i hagen til strømpene over bålet er alle tradisjoner tenkt. Hvilken detalj liker du best? Kom i julestemning Enten det …

Les mer...

Priser LEGO Julenissebesøk 10293

Proshop.no Proshop.no -17% 1 133 kr Kjøp
Lekia.no Lekia.no -5% 1 299 kr Kjøp
Lego.com LEGO.com 1 370 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Icons

Beskrivelse LEGO Julenissebesøk 10293

Et besøk fra den eneste nissen, som ikke ville ha det! Med LEGO Julenissens besøk kan enhver juleelskers drømmer gå i oppfyllelse gang på gang. Bygg det detaljerte julehuset og nyt de mange overraskelsene.

Fra det tente juletreet i hagen til strømpene over bålet er alle tradisjoner tenkt. Hvilken detalj liker du best?

Kom i julestemning

Enten det er en uke før jul eller midt på sommeren, vil LEGO 10293 alltid få deg i julestemning. Så fort du ser det snødekte taket på huset, kjeksene og melken ved komfyren, de muntert innpakkede julegavene og det koselige bordet, håper du det er desember.

LEGO Julenissens besøk er en del av den spesielle LEGO Winter Village-kolleksjonen. Disse settene for voksne er alle juletema. Bygg din egen LEGO julelandsby og nyt all kosen.

En perfekt gave til høytiden

Dette LEGO byggesettet er den perfekte julegaven. Ikke bare vil mottakeren ha glede av å bygge det, men huset er også et flott tillegg til hjemmet etterpå. Huset er 19 centimeter høyt, 27 centimeter bredt og 16 centimeter dypt.

Den består av to etasjer. Vipp ut taket på baksiden for bedre tilgang til soverommet. Dessuten er det gaver gjemt over hele huset. Kan du finne dem alle?

Julen er ikke komplett uten julenissen

Ho-ho-ho-ho! I dette LEGO-settet kan selvfølgelig ikke den eneste nissen mangle. Julenissen venter glad på taket med sekken full av gaver. La ham lande i peisen gjennom skorsteinen og festen kan begynne.

Vil du legge til julelys? Ta på toppen av juletreet i hagen og se lysene i treet lyse forsiktig. I tillegg får du en far, en mor og en datter med i huset. På denne måten kan du spille de koselige juledagene på nytt så ofte du vil. La julen komme nå!

Perfekt for juleelskere

Dette LEGO-settet er den perfekte gaven til enhver juleelsker. Du vil ha mye moro både å bygge og beundre den detaljerte modellen. Plasser så huset på et fint sted og bruk det som en unik juledekorasjon.

Kombiner dette settet med de andre LEGO Winter Village-settene for å lage en fantastisk vinterlandsby i din egen stue. Det blir garantert gøy denne julen!

 • Få en magisk julemodell med byggesettet LEGO Julenissebesøk (10293). Utforsk de mange fantastiske juledetaljene i den flotte utstillingsmodellen av et julehus.
 • Inkluderer minifigurer av en mamma, en pappa, en datter og julenissen, som kan brukes for å iscenesette koselige julesituasjoner. Se når julenissen kommer ned gjennom den store pipen.
 • Utforsk det avanserte interiørets mange og flotte juledetaljer. Det henger julestrømper på peisen, melk og kjeks er satt fram til julenissen og det er gaver gjemt i hele huset.
 • Denne modellen tar seg like godt ut fra alle kanter og er perfekt som julepynt. Se det søte kjøkkenet med den klossebygde kjøkkenmaskinen.
 • Lys opp julaften. Juletreet har en lyskloss (batteri følger med) som tennes når du trykker på treets topp.
 • Leter du etter den perfekte julegaven? Dette modellbyggesettet er perfekt for LEGO fans, voksne eller familier som ønsker seg en engasjerende byggeopplevelse som resulterer i en koselig utstillingsmodell.
 • Samlermodellen er 19 cm høy, 27 cm bred og 16 cm dyp. Det bakre taket kan skyves utover for å få tilgang til soverommet i andre etasje.
 • Denne samlermodellen av et julehus er en del av LEGO vinterlandsbykolleksjonen, en kolleksjon som inneholder en rekke kreative byggesett designet spesielt for voksne byggere.
 • LEGO byggeklossene er laget av materialer av høy kvalitet. De er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen, og slik har det vært helt siden 1958.
 • Alle LEGO deler er laget med fokus på sikkerhet og kvalitet. Alle deler testes grundig, slik at du kan være trygg på at du får en modell som er like solid som den er vakker.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Julenissebesøk
SKU
10293
UPC
673419340328
Deler
1445
Tema
LEGO Icons, LEGO Creator Expert
Alder
18+ år
LEGO pris
1 370 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.