LEGO Titanic 10294

Verdens strste skip

lego 10294 titanic
 • 9090 Deler
 • LEGO Icons Tema
 • 10294 SKU

Dette berømte skipet har fascinert folk over hele verden helt siden den skjebnesvangre jomfruturen i 1912. Nå kan du bygge en hyllest til det vakre skipet i form av den store samlermodellen LEGO Titanic (10294).

Les mer...

Priser LEGO Titanic 10294

Lego.com LEGO.com 7 399 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Icons

Beskrivelse LEGO Titanic 10294

Dette berømte skipet har fascinert folk over hele verden helt siden den skjebnesvangre jomfruturen i 1912. Nå kan du bygge en hyllest til det vakre skipet i form av den store samlermodellen LEGO Titanic (10294).

En autentisk skalamodell
Denne 1:200 skalamodellen er designet i tre seksjoner med realistiske detaljer og funksjoner fra virkelighetens Titanic. Et tverrsnitt viser detaljer fra skipsinteriøret, inkludert spisesalen for førsteklassepassasjerene, den storslåtte trappen, et av fyrrommene og mange av lugarene i de ulike passasjerklassene. Vekk Titanic til live igjen med detaljer som skipsbroen, promenadedekket, leseområdet, svømmebassenget og mye mer.

Det ultimate byggeprosjektet med over 9000 deler
Modellen er en av de største LEGO modellene noensinne og er 135 cm lang. Med over 9000 deler kan du glede deg til timevis med gøyal bygging, og resultatet er en fantastisk modell du kan være stolt av å vise fram.

 • Med modellen Titanic 10294 kan du bygge en fabelaktig LEGO modell av verdens mest berømte skip. Settet byr på en skikkelig flott byggeutfordring med over 9000 deler.
 • Gjenskap Titanics historiske detaljer med denne skipsmodellen i 1:200-skala. Autentiske detaljer som den ikoniske broen, over 300 kuøyne, livbåter, benker, lastekran og mer.
 • Skipet kan deles opp i tre seksjoner, slik at det detaljerte interiøret kommer til syne. Sett sammen den imponerende hovedtrappen, lugarene, spisesalen, røykesalongen, lesestuen og svømmebassenget.
 • Bygg og utforsk de realistiske funksjonene til et fungerende skip. Drei på propellen for å se hvordan ventilmotorene fungerer.
 • Denne enorme modellen av Titanic er et historisk samlersett og inkluderer en utstillingssokkel som støtter opp under hver seksjon. Fest navneskiltet til baugen på den ferdige modellen.
 • Et engasjerende og tilfredsstillende byggeprosjekt for voksne LEGO byggere, historieinteresserte og alle som er fascinert av Titanic. Modellen er også flott som gave til alle som samler på historiske sett.
 • En av de største og lengste LEGO modellene noensinne. Den er 135 cm lang, 44 cm høy og 16 cm bred.
 • Denne LEGO modellen av Titanic for samlere inngår i en serie med kreative byggesett for voksne byggere som setter pris på slående design, komplekse detaljer og elegant arkitektur.
 • LEGO byggeklossene er laget av materialer av høy kvalitet. De er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen, og slik har det vært helt siden 1958.
 • Alle LEGO deler er laget med fokus på sikkerhet og kvalitet. Alle deler testes grundig, slik at du kan være trygg på at du får en modell som er like solid som den er vakker.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Titanic
SKU
10294
Deler
9090
Tema
LEGO Creator Expert
Alder
18+ år
LEGO pris
7 399 kr
VIP forhåndssalg
1. november 2021
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.