LEGO Titanic 10294

Verdens strste skip

lego 10294 titanic
 • 9090 Deler
 • LEGO Icons Tema
 • 10294 SKU

Alle kjenner historien om Titanic. Tragedien til dette enorme skipet er verdenskjent. Det såkalte usinkbare skipet kolliderte med et isfjell under sin jomfrutur i 1912 og sank i løpet av tre timer. Filmatiseringen av katastrofen fra 1997 vant totalt 11 Oscars og er fortsatt en veldig populær film. Nå kan du også ta med Titanic inn …

Les mer...

Priser LEGO Titanic 10294

Lego.com LEGO.com 8 200 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Icons

Beskrivelse LEGO Titanic 10294

Alle kjenner historien om Titanic. Tragedien til dette enorme skipet er verdenskjent. Det såkalte usinkbare skipet kolliderte med et isfjell under sin jomfrutur i 1912 og sank i løpet av tre timer. Filmatiseringen av katastrofen fra 1997 vant totalt 11 Oscars og er fortsatt en veldig populær film.

Nå kan du også ta med Titanic inn i ditt eget hjem. Med LEGO 10294 Titanic får du en naturtro LEGO-versjon av det legendariske skipet i hjemmet ditt. Er du klar for det største LEGO-settet som noen gang er laget?

Mer enn 9000 klosser

Du kan trygt si at LEGO Titanic er en fantastisk konstruksjon. Modellen er hele 135 centimeter lang og består av mer enn 9000 klosser. Totalt er skipet 44 centimeter høyt, 16 centimeter bredt og 135 centimeter langt. Dette betyr at modellen har en skala på 1:200.

Du bygger en modell med mange realistiske detaljer. Du skal blant annet bygge broen, promenadedekket og skipets svømmebasseng i detalj. Den store trappen, røykerommet og fyrrommet mangler heller ikke. For å kunne se alle disse detaljene er skipet delt inn i tre seksjoner. På den måten kan du gi alle detaljene den oppmerksomheten de fortjener.

Utsett skipet

Etter at du har brukt timer på å bygge LEGO Titanic, vil du vise den frem. På den måten kan alle beundre både byggearbeidet ditt og det fantastiske skipet. Til dette får du et navneskilt og et praktisk stativ med LEGO 10294 Titanic.

Finn det perfekte stedet i hjemmet ditt og gi Titanic et godt sted. Alle vil bli imponert over skipets store skala, de mange detaljene og storheten. Og de har ikke engang sett noen bevegelige deler ennå.

Vri propellene for å snu stempelmotorene i skipet. Hev ankeret og juster den stramme linjen mellom mastene. Dette gjør at modellen ser enda mer ekte ut.

For fans av LEGO og Titanic

Dette LEGO-settet er den perfekte gaven til enhver Titanic-fan, men enhver LEGO-fan vil også glede seg over den enorme byggeutfordringen dette skipet tilbyr. Overrask noen med denne fantastiske utfordringen og det fantastiske resultatet. Det blir aldri kjedelig å se på denne modellen.

Gang på gang vil du bli overrasket over de overveldende detaljene, størrelsen på modellen og den kolossale ytelsen. Selv folk som ikke er fans av Titanic vil se skjønnheten til skipet med denne modellen.

Den ultimate utfordringen

Det største LEGO-settet til dags dato, med fantastiske detaljer, er den ultimate byggeutfordringen for alle voksne LEGO-fans. Ta utfordringen og nyt den fantastiske ytelsen dag etter dag.

Har du allerede det perfekte stedet for den legendariske Titanic i tankene? Så ikke vent lenger og last ned denne fantastiske byggeutfordringen!

 • Med modellen Titanic 10294 kan du bygge en fabelaktig LEGO modell av verdens mest berømte skip. Settet byr på en skikkelig flott byggeutfordring med over 9000 deler.
 • Gjenskap Titanics historiske detaljer med denne skipsmodellen i 1:200-skala. Autentiske detaljer som den ikoniske broen, over 300 kuøyne, livbåter, benker, lastekran og mer.
 • Skipet kan deles opp i tre seksjoner, slik at det detaljerte interiøret kommer til syne. Sett sammen den imponerende hovedtrappen, lugarene, spisesalen, røykesalongen, lesestuen og svømmebassenget.
 • Bygg og utforsk de realistiske funksjonene til et fungerende skip. Drei på propellen for å se hvordan ventilmotorene fungerer.
 • Denne enorme modellen av Titanic er et historisk samlersett og inkluderer en utstillingssokkel som støtter opp under hver seksjon. Fest navneskiltet til baugen på den ferdige modellen.
 • Et engasjerende og tilfredsstillende byggeprosjekt for voksne LEGO byggere, historieinteresserte og alle som er fascinert av Titanic. Modellen er også flott som gave til alle som samler på historiske sett.
 • En av de største og lengste LEGO modellene noensinne. Den er 135 cm lang, 44 cm høy og 16 cm bred.
 • Denne LEGO modellen av Titanic for samlere inngår i en serie med kreative byggesett for voksne byggere som setter pris på slående design, komplekse detaljer og elegant arkitektur.
 • LEGO byggeklossene er laget av materialer av høy kvalitet. De er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen, og slik har det vært helt siden 1958.
 • Alle LEGO deler er laget med fokus på sikkerhet og kvalitet. Alle deler testes grundig, slik at du kan være trygg på at du får en modell som er like solid som den er vakker.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Titanic
SKU
10294
UPC
673419340335
Deler
9090
Tema
LEGO Icons, LEGO Creator Expert
Alder
18+ år
LEGO pris
8 200 kr
VIP forhåndssalg
1. november 2021
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.