LEGO Eiffeltårnet 10307

Med denne 10001 deler store modellen av LEGO Eiffeltrnet for voksne kan du bygge den ultimate versjonen av et av verdens mest bermte landemerker

lego 10307 eiffeltrnet
  • 10001 Deler
  • LEGO Icons Tema
  • 10307 SKU

Ryktene har sirkulert en stund, men nå er det offisielt. I november 2022 slippes tidenes høyeste LEGO-sett. Det nye LEGO Eiffeltårnet er hele 149 centimeter høyt! Og som om ikke det var nok, er dette settet et av settene med flest elementer. Du bygger det gigantiske Eiffeltårnet med ikke mindre enn 10 001 deler. LEGO …

Les mer...

Priser LEGO Eiffeltårnet 10307

Lego.com LEGO.com 7 700 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Icons

Beskrivelse LEGO Eiffeltårnet 10307

Ryktene har sirkulert en stund, men nå er det offisielt. I november 2022 slippes tidenes høyeste LEGO-sett. Det nye LEGO Eiffeltårnet er hele 149 centimeter høyt! Og som om ikke det var nok, er dette settet et av settene med flest elementer. Du bygger det gigantiske Eiffeltårnet med ikke mindre enn 10 001 deler. LEGO 10307 inneholder også mange realistiske detaljer og med dette settet vil du oppleve en byggeopplevelse som aldri før.

Ikke det første LEGO Eiffeltårnet, men det største

LEGO Eiffeltårnet 10307

LEGO har gitt ut Eiffeltårnsett før, men overgår seg selv med dette nye settet. Det siste settet av Eiffeltårnet er det høyeste settet til dags dato, og det er også ekstremt naturtro. Mens du bygger, vil du bli overrasket over de mange vakre detaljene som LEGO har lagt til dette settet. Beundre de mange buene, rekkverkene, støttene og tverrforbindelsene som gjør tårnet til det monumentet det er.

Bygg Eiffeltårnet akkurat som originalen

Det ekte Eiffeltårnet ble bygget i fire deler. Du kan også sette sammen denne LEGO-replikaen av den imponerende bygningen i fire deler. Byggeprosessen her er nært knyttet til det virkelige Eiffeltårnet. Dette gir deg et unikt innblikk i byggeprosessen til Gustave Eiffels mesterverk. Du vil også lære nye byggeteknikker mens du bygger monumentet, noe som gjør det til en unik opplevelse. Montering av Eiffeltårnet krever mye byggeerfaring og passer derfor for entusiastiske byggherrer fra 18 år og oppover.

Livaktige detaljer

LEGO Eiffeltårnet - Detail 1
LEGO Eiffeltårnet - Detail 2

Dette fantastiske LEGO Eiffeltårnet er fullt av fantastiske detaljer. Fra de tre utsiktsplattformene til heisene og fra omgivelsene til det franske flagget på toppen av tårnet, vil du oppdage noe nytt hver gang. Under byggingen og etterpå vil du bli overrasket igjen og igjen av de naturtro detaljene. Selv nedenfra ser tårnet ut som originalen. Fra nå av kan du stå under dette imponerende tårnet når du vil. Toppen av tårnet er også realistisk. Her er Gustave Eiffels kontor, og sendermasten mangler heller ikke.

En av de største LEGO-modellene som noen gang er laget

Med en høyde på 149 centimeter er dette LEGO-settet det høyeste LEGO-settet til dags dato. De andre dimensjonene er også veldig imponerende. Tårnet er 57 centimeter bredt og 57 centimeter dypt. Resultatet er et fantastisk tårn som du vil vise frem til alle. For å gjøre det lettere å flytte den store modellen består den av fire separate deler. Den er også utstyrt med et håndtak, som gjør den enkel å flytte.

Mer enn bare Eiffeltårnet

LEGO Eiffeltårnet - Detail 3

For å lage en imponerende og realistisk modell er ikke Eiffeltårnet nok. Derfor tar du også hensyn til omgivelsene dine i dette settet. Boulevarden under LEGO Eiffeltårnet er utarbeidet i detalj. Fra trærne og vegetasjonen til de ekte parisiske benkene og gatelyktene. Se for deg selv i den franske byen et øyeblikk mens du setter sammen dette settet.

En fantastisk gave til den sanne elskeren

Dette fantastiske Eiffeltårnet er den ultimate gaven til ekte historieinteresserte. LEGO-fans og reiseentusiaster vil definitivt nyte dette vakre settet. Settet har en høy pris, men til gjengjeld får du en flott gave. Denne modellen vil bli et mesterverk i LEGO-samlingen din og vil fortsette å forbløffe deg i årene som kommer. Kan du få plass til dette mesterverket?

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Eiffeltårnet
SKU
10307
UPC
673419355797
Deler
10001
Tema
LEGO Icons, LEGO Creator Expert
Alder
18+ år
LEGO pris
7 700 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.