LEGO Propellflyet til Mikke Mus 10772

Opplev luftige eventyr med dette bygge- og lekesettet

lego 10772 propellflyet til mikke mus
 • 59 Deler
 • Disney Tema
 • 10772 SKU

Du kan stimulere barns byggeferdigheter med settet LEGO ? Disney Mikke og venner Propellflyet til Mikke Mus (10772) for barn fra fire år og oppover. Settet inkluderer et fly, to små byggemodeller og en eksklusiv Mikke Mus-silhuettflis som barn kan iscenesette høytflygende eventyr med sammen med vennene sine.

Les mer...

Priser LEGO Propellflyet til Mikke Mus 10772

Proshop.no Proshop.no -15% 111 kr Kjøp
Lego.com LEGO.com 130 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Disney

Beskrivelse LEGO Propellflyet til Mikke Mus 10772

Du kan stimulere barns byggeferdigheter med settet LEGO ǀ Disney Mikke og venner Propellflyet til Mikke Mus (10772) for barn fra fire år og oppover. Settet inkluderer et fly, to små byggemodeller og en eksklusiv Mikke Mus-silhuettflis som barn kan iscenesette høytflygende eventyr med sammen med vennene sine.

Enkel å bygge og leke med
LEGO 4+ flyet har mange inspirerende elementer som gir barn en flott lekeopplevelse. Settet inkluderer en startkloss som får fart på byggingen, og leken kommer raskt i gang med poser som inkluderer klosser til en komplett modell!

Lek for hele familien
4+-sett er perfekte når voksne og barn skal bygge og leke sammen. Dette settet inkluderer enkle bildeinstruksjoner for barn som ennå ikke har lært å lese. Det inkluderer også Instructions PLUS i gratisappen LEGO Building Instructions. Her får barn full oversikt over byggeprosessen, og de kan lagre fremdriften sånn at de kan ta en pause og fortsette byggingen når de selv vil.

 • Det spennende settet LEGO ǀ Disney Mikke og venner Propellflyet til Mikke Mus (10772) byr på utviklende bygging og gøyalt rollespill for små barn, som kan ta vare på og fly et tøft propellfly.
 • Perfekt gave til barn fra fire år og oppover som liker å vise fram nye ting til vennene sine! Overrask barna med en kreativ gave som styrker byggeferdigheter og kreativitet og gir timevis med gøyal lek.
 • Bærbart flysett for lek på farten. Inkluderer et startklossunderstell som får byggingen og leken raskt i gang, en minifigur og en eksklusiv Mikke-silhuettflis!
 • Dette LEGO ǀ Disney settet er fullt av gøyale detaljer og rollespillinspirerende tilbehør, inkludert verktøystativ med skiftenøkkel og sprayflaske samt et lite flagg.
 • Settet er 6 cm høyt og 14 cm bredt og innbyr til gøyal frilek. Settet kan brukes sammen med andre LEGO klosser etter hvert som barnas selvtillit på byggefronten vokser.
 • Gi små byggere en flott opplevelse med enkle bildeinstruksjoner som gjør byggingen enkel også for barn som ikke har lært å lese ennå. Inkluderer også digitale Instructions PLUS med funksjoner for zooming og lagring!
 • 4+-sett gjør det gøy for små barn å lære å bygge. De enkle byggeinstruksjonene styrker barns selvtillit, og lar barn og voksne oppleve gleden ved å bygge og leke sammen.
 • LEGO komponenter oppfyller strenge bransjestandarder for kvalitet. De er enkle for små hender å gripe og bygge med, og slik har det vært helt siden 1958.
 • For å sikre at LEGO klosser og deler oppfyller strenge sikkerhetsstandarder, testes de på så å si alle tenkelige måter.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Propellflyet til Mikke Mus
SKU
10772
Deler
59
Tema
LEGO Disney
LEGO pris
130 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.