LEGO Isbaren til Minni Mus 10773

Et perfekt bygge- og lekesett med strandtema

lego 10773 isbaren til minni mus
 • 100 Deler
 • LEGO Disney Tema
 • 10773 SKU

Styrk barns byggeferdigheter med settet LEGO ǀ Disney Mikke og venner Isbaren til Minni Mus (10773). Settet passer for barn fra fire år og byr på lekeaktiviteter som styrker barnas konsentrasjonsevne, tilpasningsevne og problemløsingsferdigheter. Byggingen og leken kommer raskt i gang. LEGO 4+ isbaren har mange elementer som gir barn en flott lekeopplevelse. Settet inkluderer en …

Les mer...

Priser LEGO Isbaren til Minni Mus 10773

Lego.com LEGO.com 189 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Disney

Beskrivelse LEGO Isbaren til Minni Mus 10773

Styrk barns byggeferdigheter med settet LEGO ǀ Disney Mikke og venner Isbaren til Minni Mus (10773). Settet passer for barn fra fire år og byr på lekeaktiviteter som styrker barnas konsentrasjonsevne, tilpasningsevne og problemløsingsferdigheter.

Byggingen og leken kommer raskt i gang
LEGO 4+ isbaren har mange elementer som gir barn en flott lekeopplevelse. Settet inkluderer en startkloss som får fart på byggingen, og leken kommer raskt i gang med poser som inneholder klossene til en komplett modell!

Moro for hele familien
4+-sett er perfekte for voksne og barn som ønsker å bygge og leke sammen. Dette settet inkluderer enkle bildeinstruksjoner for barn som ennå ikke har lært å lese. Det inkluderer også Instructions PLUS i gratisappen LEGO Building Instructions. Her kan barn få full oversikt over byggeprosessen, og de kan lagre fremdriften sin, slik at de kan ta en pause og deretter fortsette byggingen når de selv vil.

 • Det spennende settet LEGO ǀ Disney Mikke og venner Propellflyet til Mikke Mus (10772) byr på utviklende bygging og gøyalt rollespill for små barn, som kan ta vare på og fly et tøft propellfly.
 • Perfekt gave til barn fra fire år og oppover som liker å vise fram nye ting til vennene sine! Overrask barna med en kreativ gave som styrker byggeferdigheter og kreativitet og gir timevis med gøyal lek.
 • Bærbart flysett for lek på farten. Inkluderer et startklossunderstell som får byggingen og leken raskt i gang, en minifigur og en eksklusiv Mikke-silhuettflis!
 • Dette LEGO ǀ Disney settet er fullt av gøyale detaljer og rollespillinspirerende tilbehør, inkludert verktøystativ med skiftenøkkel og sprayflaske samt et lite flagg.
 • Settet er 6 cm høyt og 14 cm bredt og innbyr til gøyal frilek. Settet kan brukes sammen med andre LEGO klosser etter hvert som barnas selvtillit på byggefronten vokser.
 • Gi små byggere en flott opplevelse med enkle bildeinstruksjoner som gjør byggingen enkel også for barn som ikke har lært å lese ennå. Inkluderer også digitale Instructions PLUS med funksjoner for zooming og lagring!
 • 4+-sett gjør det gøy for små barn å lære å bygge. De enkle byggeinstruksjonene styrker barns selvtillit, og lar barn og voksne oppleve gleden ved å bygge og leke sammen.
 • LEGO komponenter oppfyller strenge bransjestandarder for kvalitet. De er enkle for små hender å gripe og bygge med, og slik har det vært helt siden 1958.
 • For å sikre at LEGO klosser og deler oppfyller strenge sikkerhetsstandarder, testes de på så å si alle tenkelige måter.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Isbaren til Minni Mus
SKU
10773
EAN
5702016913132
UPC
673419339780
Deler
100
Tema
LEGO DUPLO
LEGO pris
189 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.