LEGO Romraketten til Minni Mus og Mikke Mus 10774

Opplev verdensrommet med et kult bygge- og lekesett

lego 10774 romraketten til minni mus og mikke mus
 • 88 Deler
 • LEGO Disney Tema
 • 10774 SKU

Stimuler barnas fantasi med settet LEGO ǀ Disney Mikke og venner Romraketten til Minni Mus og Mikke Mus (10774). Barn fra fire år kan bli med Disneys Minni Mus og Mikke Mus til verdensrommet med settet som inkluderer et romskip som kan åpnes, og en romstasjon. Laget for bygging og lek. LEGO 4+ romfartssettet byr på …

Les mer...

Priser LEGO Romraketten til Minni Mus og Mikke Mus 10774

Lego.com LEGO.com 189 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Disney

Beskrivelse LEGO Romraketten til Minni Mus og Mikke Mus 10774

Stimuler barnas fantasi med settet LEGO ǀ Disney Mikke og venner Romraketten til Minni Mus og Mikke Mus (10774). Barn fra fire år kan bli med Disneys Minni Mus og Mikke Mus til verdensrommet med settet som inkluderer et romskip som kan åpnes, og en romstasjon.

Laget for bygging og lek
LEGO 4+ romfartssettet byr på mange gøyale og utviklende aktiviteter som gir barn en flott lekeopplevelse. Settet inkluderer startklosselementer som får fart på byggingen, og leken kommer raskt i gang med poser som inneholder alle klossene til en komplett modell!

Moro og underholdning for hele familien
4+-sett er perfekte for voksne og barn som ønsker å bygge og leke sammen. Dette settet inkluderer enkle bildeinstruksjoner for barn som ennå ikke har lært å lese. Det inkluderer også Instructions PLUS i gratisappen LEGO Building Instructions. Her kan barn få full oversikt over byggeprosessen, og de kan lagre fremdriften sin, slik at de kan ta en pause og deretter fortsette byggingen når de selv vil.

 • LEGO ǀ Disney Mickey Romraketten til Minni Mus og Mikke Mus (10774) styrker barns byggeferdigheter og byr på utallige rollespill-muligheter, hvor de utforsker verdensrommet i en romrakett.
 • Perfekt gave til barn fra fire år og oppover som liker å vise fram nye leker til vennene sine! Overrask barna med en kreativ byggeleke som styrker barns fantasi og selvtillit og byr på timevis med gøyal lek.
 • Perfekt for nybegynnere. Raketten og romstasjonen inkluderer startklosselementer som gjør detlett å bygge og komme i gang. Inkluderer også to minifigurer og en eksklusiv Mikke-silhuettflis!
 • Dette LEGO ǀ Disney settet er fullt av gøyale detaljer og rollespillinspirerende tilbehør, inkludert en stor stein som kan åpnes og inneholder et romvesen, samt et lite flagg.
 • Raketten er 14 cm høy og 7 cm bred, og settet gir barn inspirerende lekemuligheter. Settet er dessuten kompatibelt med andre LEGO klosser, slik at det kan utvides i takt med at barnas ferdigheter vokser.
 • Gi små byggere en flott opplevelse med enkle bildeinstruksjoner som gjør byggingen enkel også for barn som ikke har lært å lese ennå. Inkluderer også digitale Instructions PLUS med funksjoner for zooming og lagring!
 • 4+-sett gjør det gøy for små barn å lære å bygge. De enkle byggeinstruksjonene styrker barns selvtillit, og lar barn og voksne oppleve gleden ved å bygge og leke sammen.
 • LEGO komponenter oppfyller strenge bransjestandarder for kvalitet. De er enkle for små hender å gripe og bygge med, ogslik har det vært helt siden 1958.
 • For å sikre at LEGO klosser og deler oppfyller strenge sikkerhetsstandarder, testes de på så å si alle tenkelige måter.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Romraketten til Minni Mus og Mikke Mus
SKU
10774
EAN
5702016913149
UPC
673419339797
Deler
88
Tema
LEGO DUPLO
LEGO pris
189 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.