LEGO Bondegården til Mikke Mus og Donald Duck 10775

Lr barn bygge og passe p dyra med gyalt bondegrdssett

lego 10775 bondegarden til mikke mus og donald duck
 • 118 Deler
 • LEGO Disney Tema
 • 10775 SKU

LEGO ǀ Disney Mikke og venner Bondegården til Mikke Mus og Donald Duck (10775) byr på utviklende aktiviteter som styrker barns konsentrasjonsevne, problemløsingsferdigheter og tilpasningsevne. Settet inneholder låve, traktor og dyr (inkludert den første sauefiguren fra LEGO System noensinne og en hest som en minifigur kan ri på). Laget for lek. Dette byggbare LEGO 4+ bondegårdssettet inkluderer to …

Les mer...

Priser LEGO Bondegården til Mikke Mus og Donald Duck 10775

Lego.com LEGO.com 279 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Disney

Beskrivelse LEGO Bondegården til Mikke Mus og Donald Duck 10775

LEGO ǀ Disney Mikke og venner Bondegården til Mikke Mus og Donald Duck (10775) byr på utviklende aktiviteter som styrker barns konsentrasjonsevne, problemløsingsferdigheter og tilpasningsevne. Settet inneholder låve, traktor og dyr (inkludert den første sauefiguren fra LEGO System noensinne og en hest som en minifigur kan ri på).

Laget for lek
Dette byggbare LEGO 4+ bondegårdssettet inkluderer to startklosselementer som får fart på byggingen og gir barn en god bygge- og lekeopplevelse. Hver pose inneholder klossene til en komplett modell, slik at leken kommer raskt i gang!

Kreativ familiemoro
4+-sett er perfekte for voksne og barn som ønsker å bygge og leke sammen. Dette settet inkluderer enkle bildeinstruksjoner for barn som nettopp har begynt å lære å lese. Settet har også Instructions PLUS i gratisappen LEGO Building Instructions. Her får barn full oversikt over byggeprosessen, og de kan lagre fremdriften sin, slik at de kan ta en pause og deretter fortsette byggingen når de selv vil.

 • Det engasjerende settet LEGO ǀ Disney Mikke og venner Bondegården til Mikke Mus og Donald Duck (10775) byr på gøyalt rollespill for små barn, hvor de skal passe på dyrene på gården.
 • Perfekt gave til barn fra fire år og oppover som liker å vise fram nye leker på lekeplassen! Overrask barna med en kreativ gave som styrker byggeferdigheter og kreativitet og gir timevis med gøyal lek.
 • Mange detaljer gir enda mer lek. Settet inkluderer låve og traktor med startklosselementer som får byggeprosessen i gang, så det blir mer tid til lek. Inkluderer også to minifigurer og fire dyrefigurer!
 • Dette LEGO ǀ Disney settet er fullt av funksjoner og tilbehør som inspirerer til gøyal rollespill-lek, inkludert en vinsj-funksjon på låven og et byggbart hønsehus samt verktøy, frukt, grønnsaker og et egg.
 • Inkluderer en låve som er 13 cm høy og 12 cm bred. Den er kompatibel med andre LEGO klosser og kan derfor utvides i takt med at barnas byggeferdigheter blir bedre.
 • Gi små byggere en flott opplevelse med enkle bildeinstruksjoner som gjør byggingen enkel også for barn som ikke har lært å lese ennå. Inkluderer også digitale Instructions PLUS med funksjoner for zooming og lagring!
 • 4+-sett gjør det gøy for små barn å lære å bygge. De enkle byggeinstruksjonene styrker barns selvtillit, og lar barn og voksne oppleve gleden ved å bygge og leke sammen.
 • LEGO komponenter oppfyller strenge bransjestandarder for kvalitet. De er enkle for små hender å gripe og bygge med, og slik har det vært helt siden 1958.
 • For å sikre at LEGO klosser og deler oppfyller strenge sikkerhetsstandarder, testes de på så å si alle tenkelige måter.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Bondegården til Mikke Mus og Donald Duck
SKU
10775
EAN
5702016913156
UPC
673419339803
Deler
118
Tema
LEGO DUPLO
LEGO pris
279 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.