LEGO Mikke og venners brannstasjon med brannbil 10776

Actionfylt bygge- og lekesett for unge brannkonstabler

lego 10776 mikke og venners brannstasjon med brannbil
 • 144 Deler
 • LEGO Disney Tema
 • 10776 SKU

Styrk barnas byggeferdigheter med LEGO ǀ Disney Mikke og venner – Mikke og venners brannstasjon med brannbil (10776). Dette detaljerte settet passer perfekt for barn fra fire år og gir dem muligheten til å bygge og leke med venner og slokke branner sammen med Disneys Mikke Mus og vennene hans. Lær å bygge. LEGO 4+ brannstasjonsettet …

Les mer...

Priser LEGO Mikke og venners brannstasjon med brannbil 10776

Lego.com LEGO.com 454 kr Kjøp
Proshop.no Proshop.no 558 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Disney

Beskrivelse LEGO Mikke og venners brannstasjon med brannbil 10776

Styrk barnas byggeferdigheter med LEGO ǀ Disney Mikke og venner – Mikke og venners brannstasjon med brannbil (10776). Dette detaljerte settet passer perfekt for barn fra fire år og gir dem muligheten til å bygge og leke med venner og slokke branner sammen med Disneys Mikke Mus og vennene hans.

Lær å bygge
LEGO 4+ brannstasjonsettet er fullt av spennende elementer og funksjoner samt to startklosser som gir små barn en gøyal lekeopplevelse. Hver pose inneholder klosser til en komplett, lettbygd modell og figur, som sikrer at leken kommer raskt i gang!

Lek for hele familien
4+-sett er perfekte når voksne og barn skal bygge og leke sammen. Dette settet inkluderer enkle bildeinstruksjoner for barn som ennå ikke har lært å lese. Det inkluderer også Instructions PLUS i gratisappen LEGO Building Instructions. Her kan barn få full oversikt over byggeprosessen, og de kan lagre fremdriften sånn at de kan ta en pause og fortsette byggingen når de selv vil.

 • Det engasjerende settet LEGO ǀ Disney Mikke og venner Bondegården til Mikke Mus og Donald Duck (10775) byr på gøyalt rollespill for små barn, hvor de skal passe på dyrene på gården.
 • Perfekt gave til barn fra fire år og oppover som liker å vise fram nye leker på lekeplassen! Overrask barna med en kreativ gave som styrker byggeferdigheter og kreativitet og gir timevis med gøyal lek.
 • Mange detaljer gir enda mer lek. Settet inkluderer låve og traktor med startklosselementer som får byggeprosessen i gang, så det blir mer tid til lek. Inkluderer også to minifigurer og fire dyrefigurer!
 • Dette LEGO ǀ Disney settet er fullt av funksjoner og tilbehør som inspirerer til gøyal rollespill-lek, inkludert en vinsj-funksjon på låven og et byggbart hønsehus samt verktøy, frukt, grønnsaker og et egg.
 • Inkluderer en låve som er 13 cm høy og 12 cm bred. Den er kompatibel med andre LEGO klosser og kan derfor utvides i takt med at barnas byggeferdigheter blir bedre.
 • Gi små byggere en flott opplevelse med enkle bildeinstruksjoner som gjør byggingen enkel også for barn som ikke har lært å lese ennå. Inkluderer også digitale Instructions PLUS med funksjoner for zooming og lagring!
 • 4+-sett gjør det gøy for små barn å lære å bygge. De enkle byggeinstruksjonene styrker barns selvtillit, og lar barn og voksne oppleve gleden ved å bygge og leke sammen.
 • LEGO komponenter oppfyller strenge bransjestandarder for kvalitet. De er enkle for små hender å gripe og bygge med, og slik har det vært helt siden 1958.
 • For å sikre at LEGO klosser og deler oppfyller strenge sikkerhetsstandarder, testes de på så å si alle tenkelige måter.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Mikke og venners brannstasjon med brannbil
SKU
10776
EAN
5702016913705
UPC
673419339810
Deler
144
Tema
LEGO DUPLO
LEGO pris
454 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.