LEGO Damptog 10874

LEGO DUPLO Damptog er moro p hjul!

lego 10874 damptog
  • 59 Deler
  • LEGO DUPLO Tema
  • 10874 SKU

Nå er det enda lettere for småbarn å manøvrere og leke med settet LEGO DUPLO 10874 Damptog. Med skyv og slipp-motoren kan de leke togfører: Når barnet skyver toget lett forover eller bakover, tøffer toget av gårde, og når barnet holder toget fast eller løfter det av skinnegangen, stopper toget. Hjelp barnet med å plassere …

Les mer...

Priser LEGO Damptog 10874

Proshop.no Proshop.no -47% 469 kr Kjøp
LEGO.com LEGO.com -10% 799 kr Kjøp
Lekia.no Lekia.no -10% 799 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO DUPLO

Beskrivelse LEGO Damptog 10874

Nå er det enda lettere for småbarn å manøvrere og leke med settet LEGO DUPLO 10874 Damptog. Med skyv og slipp-motoren kan de leke togfører: Når barnet skyver toget lett forover eller bakover, tøffer toget av gårde, og når barnet holder toget fast eller løfter det av skinnegangen, stopper toget. Hjelp barnet med å plassere de fem fargede funksjonsklossene forskjellige steder langs skinnegangen for å få toget til å tute, slå på og av lysene, stoppe for å fylle drivstoff, endre kjøreretning og stoppe helt. Dette LEGO DUPLO settet inneholder togstasjon, en tippvogn for kull, to DUPLO figurer og en dyrefigur samt en enkel skinnegang og byr på klassisk togmoro for førskolebarn. Last ned den valgfrie appen for å låse opp enda flere lekemuligheter, blant annet en fjernkontrollfunksjon og gøyale aktiviteter som du og barnet ditt kan kose dere med!

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Damptog
SKU
10874
UPC
673419284028
Deler
59
Tema
LEGO DUPLO
LEGO pris
890 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.